Bu Kutulardan Hangisi İnternet Saha Dolabıdır? İnternet Kutusudur?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
541
Merhaba arkadaşlar bu dolaplardan hangisi internet saha dolabıdır? Fiber internet kutusu hangisidir? internetin saha dolabı nerede bulamadım bunlar mıdır acaba? 15 gündür tamamen internetisizim türknet saha dolabına sinyal gelmediği için sizin bina içindeki 1000 mbps kutuya sinyal gelmiyor diyor.

Ekler

• 3322.webp
    3322.webp
    1.9 MB · Hit: 28
  • 3324.webp
    3324.webp
    1.8 MB · Hit: 27
  • 3325.webp
    3325.webp
    1.5 MB · Hit: 27
Son düzenleme:
ikiside elektrik şebekesi gibi duruyor
Valla internetin saha dolabı nerede bulamadım 15 gündür tamamen internetisizim türknet saha dolabına sinyal gelmediği için sizin bina içindeki 1000 mbps kutuya sinyal gelmiyor diyor.

Anladığım kadarıyla uzun süredir internet bağlantın yok. Tavsiyem x te instagramda tüm türknet gönderilerine olumsuz yorum yap şikayetvara şikayet oluştur eğer bunları yapmadıysan. Sosyal medyadan firmayı darlamak etkili oluyor. Genelde firmalar sorunlu müşteriyle uğraşmamak için daha hızlı sorunu çözüyorlar. 2 ay önce kazı çalışmasında fiber kablosu kopmuştu her yerden darlamıştım firmayı 3 günde yaptılar

Aradığın dolap şöyle bir şey
Bu türk telekomun bizim türknet gigafiber internet olduğu için kendi altyapısı var yani yinede böyle bir kutu mu olması gerekiyor etrafa baktığımda hiç bunun gibi bir dolap bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla uzun süredir internet bağlantın yok. Tavsiyem x te instagramda tüm türknet gönderilerine olumsuz yorum yap şikayetvara şikayet oluştur eğer bunları yapmadıysan. Sosyal medyadan firmayı darlamak etkili oluyor. Genelde firmalar sorunlu müşteriyle uğraşmamak için daha hızlı sorunu çözüyorlar. 2 ay önce kazı çalışmasında fiber kablosu kopmuştu her yerden darlamıştım firmayı 3 günde yaptılar
Evet hocam her yerden darladım yinede 15 gündür tamamen internet yok kopuk durumda :( İnşAllah bugün yapıcaklar interneti.

Geri