Yapay zekaya sorarsan, forumdan topladığını karma şekilde söylüyor. Bazı arkadaşlar düşünmeden konuşmayı çok seviyor. Bir ürün ile sorun yaşadıysa, sorun yaşadım deyip geçiyor. Veya bir ürünü övüyorsa, geriye kalan her şey kötüdür kafasında saldırıyor. Yapay zeka da doğal olarak bu saçmalıkları harmanlayınca ortaya saçmalıklar çıkıyor.
Kısaca 9700X çoğu oyun için yeterli bir işlemci. Bence X3D işlemciler Escape From Tarkov oynamıyorsanız gereksiz. 9700X 40 MB önbelleği CS2, Valorant için gayet yeterli. Saçma sapan 600 Hz monitör alıp öne geçebileceğinize inanıyorsanız X3D işlemci alabilirsiniz. Yani sunuculara uzak ülkede, isterseniz en pahalı sistemi kullanın ağın size sağladığı deneyim, sizin oyun tecrübeniz kadar öne geçersiniz.
Zula, CS2, GTA V için 9700X al. Ayrıca o işlemci ile ekran kartı niye darboğaz olsun gördüğüm en saçma şeylerden biri olabilir. Yani X3D işlemci alıp sadece Valorant ve CS2 oynadığından yanına 4060-5060 falan kullanan bile var. Darboğaz kavramı hakkında öğrendiklerini de tazleme ve değiştirmeye bak.