🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

3000 TL'ye watch 6 40 mm olan modeli var bence onu alın çok daha iyi. Ben anneme ondan aldım. Ya da 1000 tl daha koyup watch 7 44mm olanids alabilirsiniz ben bunu kullanıyorum
İstanbul'daki mağazalarda stok kalmamış malesef.

İstanbul'daki mağazalarda stok kalmamış malesef.
Telefonla sipariş edilebiliyor hocam o yüzden söyledim. Bende kendi bulunduğum yerden almadım zaten ben malatyada oturuyorum biri Mugladan diğeri Bursa'dan geldi sanırım. Bir sorun varsa çizik mizik iade etme hakkı var diye hiç düşünmeden aldim

3000 TL'ye watch 6 40 mm olan modeli var bence onu alın çok daha iyi. Ben anneme ondan aldım. Ya da 1000 tl daha koyup watch 7 44mm olanids alabilirsiniz ben bunu kullanıyorum
Hocam watch 6 40mm yi bulamadımda sayfa linkini atar mısın stok varsa çekeyim bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Watch7 nin linkide varsa süper olur

Hocam watch 6 40mm yi bulamadımda sayfa linkini atar mısın stok varsa çekeyim bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Watch7 nin linkide varsa süper olur
Kaldırmışlar sayfayı herhalde ama zaten olsa bile fazla bir stok kalmamıştı sona kalanlar bizim aldığımız ürünler kadar temiz değildir. İleride tekrar böyle bir fırsat çıkabilir takip et.

Kaldırmışlar sayfayı herhalde ama zaten olsa bile fazla bir stok kalmamıştı sona kalanlar bizim aldığımız ürünler kadar temiz değildir. İleride tekrar böyle bir fırsat çıkabilir takip et.
Hazır olda böyle bir fırsat bekliyorum çıksada ailemede watch çekicem ben kendime watch 10 46mm almıştım çok memnunum bizimkilerede almaya çalılıyorum .p

Önceki saatler iyiydi valla 2k ya watch 6 sattı adamlar.
Hocam ben ayrı ayrı 7 tane saat için tek tek şubelerini aradım sipariş vermek amaçlı hepsinde ya pili patlak ya da ekran yanığı var dediler. 1-2 olsa tamam derdim de hepsine öyle demeleri baya kıllandırdı açıkçası. Siz hiç öyle bir geri dönüş aldınız mı?

Hocam ben ayrı ayrı 7 tane saat için tek tek şubelerini aradım sipariş vermek amaçlı hepsinde ya pili patlak ya da ekran yanığı var dediler. 1-2 olsa tamam derdim de hepsine öyle demeleri baya kıllandırdı açıkçası. Siz hiç öyle bir geri dönüş aldınız mı?
Ben şubeyi aramadım direkt sipariş hattını aradım ürün kodunu verdim sipariş ettim. Sipariş hattındaki yetkililer mağazaları arayacaz hangi mağazada kullanılabilir durumda cihaz varsa o mağazadan size gönderim sağlanacak dedi eğer üründe kabul edemeyeceğiniz kadar kusur varsa iade edebilirsiniz dedi. İlk sipariş ettiğim watch 7 geldi kutusunda hafif lekeler var şarj aletinin altında ufak bir çizik var cihaz tertemiz ciziksiz kordon takma yerinde bile çizik yok. Demo modu da yoktu şuan aldığımdan beri memnuniyetle kullanıyorum. Aynısını watch 6 için yaptım aynı şekilde gönderdiler onda da kutuyla geldi çizik yok hata yok sıfır gibi sadece kutudan şarj aleti cikmadi. Birde demo yüklüydü kaldırdım onu. Ya bana şansıma 2 adet tertemiz cihaz denk geldi (hiç sanmıyorum nicktende anlaşılacağı üzere) ya da aradığınız şubeler bu ürünleri satmak istemiyordu size yanıltıcı bilgiler veriyordu.

Geri