Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

Kolpa sıkıyor engelleyin mail adresini geçin ugrasmayın bile.
Her ne kadar bu hocamın dediğini ilk mail geldiği günden beri düşünsemde içimden bu üstü kapalı tehdit maillerini biriktirmek ve olası bir saçmalıkta göz önünde bulundurmak geliyor. Moral bozmaktan başka bişey değil amaçları, diğer hocalarımın dediği gibi buradan gelişmeler konusunda haberleşelim...

Her ne kadar bu hocamın dediğini ilk mail geldiği günden beri düşünsemde içimden bu üstü kapalı tehdit maillerini biriktirmek ve olası bir saçmalıkta göz önünde bulundurmak geliyor. Moral bozmaktan başka bişey değil amaçları, diğer hocalarımın dediği gibi buradan gelişmeler konusunda haberleşelim...
bu kadın büyük ihtimalle chaosta yeni işe başlamış terfi yada kıdem almak için olta atıyor bu işi yapan herkese çünkü bu mailin aynısından gelen 4-5 arkadaşıma da gitmiş

bana da gelmiş bugün sabah 10 gibi, seceremi dökmüş bu aynı kadın, bireysel kendi bilgisayarımda, öğrenmek amaçlı,indirdim öyle duruyo, bir gelir elde ettiğimde yok.
ilk maili bana 30 temmuz da atmış, af programı cart curt
sonra cevap verdim maile
bugün de sabah 10 da tekrar yazmış işte seceremi dökmüş şu mac adresi şu pc adı kullanıcı adı ürün adı kullanım zaman aralığı ..
ben kullanmadığım programa niye dünya para vereyim, ona dedim ki bu işlem olmaması gereken bir işlemse engelleyin girişi ben zaten kullanmıyorum, tehditvari konuşuyor.
konuyla alakalı çok aradayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, koca koca firmalar lisanssız milyonlar kazanıyor,benim kendi kendime yaptığım bir girişim olay oluyor cidden pes.
engelle geç,niye bana ürünü satmaya çalışıyorsun ki!!
ben ne yapacağıma karar veremiyorum,burdada sizlerin ne yaptığını takip edeceğim.

Bana da gelmiş bence 30 Temmuz 2 Ağustos 16:38 ve bugün sabah 15.08.2026 da sona erecek diye bunlar bence forumlarıda takıp ediyor aynı saatte oto mesaj gelmişti ilk 2 mesaj da şuan sabah saatin 15.08.2026 da af programın sona erecek diyor ellerinde Mac adresi Benım sahte mailim ve orjınal adım var bu isimden Türkiye bir dünya var konu şu ki Benım kullandığımı sadece bir mac adresi ispatlayamaz sistem çakışması ben zaten 1-2 kere anca açtım programı kullanmadım sildim bende araya kaynadım kullanmadım diye yazsam acaba ne dicekler onu merak ediyorum . Bu adamlar uyanık lisanlı Enscape yi satamıyorlar bilerek sistem açığını bunlar kapatmıyor böyle bizim gibi sazanları yakalayıp avlamaya çalışıyorlar satış politikasıyla düşürürse 30 bin tl kar ne ala günde 10 kişi düşse 300.000₺ Allah bereket versin saçmalık yanı maile kullanmadım diye yazan oldu mu

Bana da gelmiş bence 30 Temmuz 2 Ağustos 16:38 ve bugün sabah 15.08.2026 da sona erecek diye bunlar bence forumlarıda takıp ediyor aynı saatte oto mesaj gelmişti ilk 2 mesaj da şuan sabah saatin 15.08.2026 da af programın sona erecek diyor ellerinde Mac adresi Benım sahte mailim ve orjınal adım var bu isimden Türkiye bir dünya var konu şu ki Benım kullandığımı sadece bir mac adresi ispatlayamaz sistem çakışması ben zaten 1-2 kere anca açtım programı kullanmadım sildim bende araya kaynadım kullanmadım diye yazsam acaba ne dicekler onu merak ediyorum . Bu adamlar uyanık lisanlı Enscape yi satamıyorlar bilerek sistem açığını bunlar kapatmıyor böyle bizim gibi sazanları yakalayıp avlamaya çalışıyorlar satış politikasıyla düşürürse 30 bin tl kar ne ala günde 10 kişi düşse 300.000₺ Allah bereket versin saçmalık yanı maile kullanmadım diye yazan oldu mu
İllaki düşen vardır asla para ödemeyin

Bi mac adresi bi isim soy isim le dosya falan açılmaz çok entrika geldi bana

Geri