Yeni Sistem Topluyorum Ram Konusunda Fikir

Chunov

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Yeni sistem topluyorum Ram konusunda bilgili deilim yardımınıza ihtiyacım var

1786037328776.webp
1786037331064.webp

Bu 2 ram arasında kaldım Ne diyorsunuz hangisini almalıyım yada daha iyi bir öneriniz varmı bütcem max 40k
Chatgpt Klevv ram konusunda optimize stabilizasyon konusunda sıkıntı çıkarabilecek bir ram diyor ?

mhz ve cl konusunda klevv her türlü daha iyi duruyor. Optimizasyon konusunda ise kullanacağınız işlemci ve anakartta önemli

Arkadaşlar Yeni sistem topluyorum Ram konusunda bilgili deilim yardımınıza ihtiyacım var

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu 2 ram arasında kaldım Ne diyorsunuz hangisini almalıyım yada daha iyi bir öneriniz varmı bütcem max 40k
Chatgpt Klevv ram konusunda optimize stabilizasyon konusunda sıkıntı çıkarabilecek bir ram diyor ?
kesinlikle 2 seçenek derdim çünkü sk hynix bir çipe sahip ama tam olarak çözmedim tahminimce M-die

kesinlikle 2 seçenek derdim çünkü sk hynix bir çipe sahip ama tam olarak çözmedim tahminimce M-die
Optimize ve stabilizasyonda sıkıntı çıkarır mı Başıma bir şey gelirmi ?

Yada varsa bir öneriniz dinleyebilirim

Optimize ve stabilizasyonda sıkıntı çıkarır mı Başıma bir şey gelirmi ?

Yada varsa bir öneriniz dinleyebilirim
Şu şekilde söyleyim belkide markanın ismi kulağınıza aşina gelmediği için böyle düşünüyorsunuz ama ürünjün markasından daha önemlisi içinde kullanılan çiptir. Şunu da söyleeycek olursak marka da zaten kolayca gözü kapalı tercih edilebilecek bir marka.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Anakart destekliosa 4 tans patriot viper ram alın

Şu şekilde söyleyim belkide markanın ismi kulağınıza aşina gelmediği için böyle düşünüyorsunuz ama ürünjün markasından daha önemlisi içinde kullanılan çiptir. Şunu da söyleeycek olursak marka da zaten kolayca gözü kapalı tercih edilebilecek bir marka.
Bunu alabilirim deilmi sıkıntı çıkarmaz ve iyi bir ram ?

Anakartım x870e aorus elite 9950x3d Stabilizasyon ve optimize de sıkıntı çıkarmaz güvenebilirim?

Bunu alabilirim deilmi sıkıntı çıkarmaz ve iyi bir ram ?

Anakartım x870e aorus elite 9950x3d Stabilizasyon ve optimize de sıkıntı çıkarmaz güvenebilirim?
Güvenebilirsin tabikide sorun çıkarmayacaktır

Klevv Ram tabikide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,716
Üyeler
200,760
Son üye
anilkeles

Geri