Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,333
Fatura fiyatı yazıcaksınız , enflasyonist ortamda yaşayacağınız mağduriyeti belirterek ürünün güncel tutarından ücret iadesi veya yeni model olarak değişimi yapılmasını belirtin , ürünün de sizde olduğunu belirtirseniz muhtemelen thh dosyasından bilirkişi incelemesi talep edilirİki yıl önce satın aldığım bir ürünle ilgili THH fatura bedelinin iadesine karar verirse, bugünkü ekonomik şartlarda maddi zarara uğramış oluyorum. Bu durumun önüne geçmek için THH dilekçemde para iadesi yerine 'ürünün kendisiyle veya stokta yoksa bir üst modeliyle değişimini' talep ettiğimi özellikle belirtmem gerekir mi kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ciddi bir mağduriyet yoksa çok uğraşılmasını önermiyorum bir arkadaş mesela icra durumunu söylememe rağmen tam yönetemedi 7 - 8 bin tl için boş yere daha çok uğraşmış oldu ve sonuç elde edemedi biz kendi çapımızda hakkımızı aramaya çalışıyoruz ama firmaların bu işin nasıl sonuçlancağını kâr mı zarar mı olduğunu ayrıntısına kadar bilen avukatları var sonuç olarakDoğrudan Hepsiburada ile iletişime geçmeyi denediniz mi hiç? Yardımcı olurlar diye bekliyordum. Anladığım kadarıyla olmamışlar. Diğer dediğiniz kısmı yapmalarına pek ihtimal vermiyorum. Cihazı kendileri bozup size suç atmaları falan çok fazla olur bence. Hiç olmaz diyemiyorum çünkü malum, insan kötü niyetli bir canlı. Ben yine de geç kalınmadan THH başvurusunu yapmanız tarafındayım.
Yine de elinizden geleni yapın. Bir arkadaş vardı. Vatan Bilgisayar ile THH dosyasında 4070'i bozulmuştu. 5060 Ti 8 GB önermişler, önce kabul etmiş sonra Vatan abartıp teşhir ürün var elimizde onu yollayabiliriz demiş. Arkadaş haliyle kabul etmemiş. THH dosya masraflarıyla beraber arkadaşın cebine 35 bin lira para girmiş
@Cavuskerem
Arkadaşlar belki hatırlayanlar olacaktır , zotac 3070ti ekran kartım vardı ve bakım için Vatan bilgisayara ürünü yolladım , yaklaşık 1 ay sonra ürün arızalı olduğu gerekçesi ile iade alınacağı söylendi ve mesaj üzerinden 1 dk geçmeden kendilerini aradım ve 10.200tl gibi bir iade yapacaklarını ilettiler , enflasyon kaynaklı aynı ürünü aynı fiyata alamayacağımı , ürünün yenisini veya ellerinde yoksa bir üst modeli vermelerini istedim . bu süreç 3070ti ı aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra...
- Cavuskerem
- Cevap: 54
- Forum: Yurt İçi Alışverişi