🔥İndirim Vogue 0vo5648sı 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü 1.318 TL

Ben bir türlü bulamıyorum abi kaç ekartman söylüceğimi bi küçük geliyor bir büyük geliyor
eğer aktif kullandığın bir gözlük varsa yanında kodu yazar 48-50-52-54 gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki Vogue 5648 304211 54 kodlu ürün "Kadın Güneş Gözlüğü" olarak geçiyor alacakların bilgisine. Trendyol
ben eşime aldım bu modelden ama beğenmedi rayban kullanımına devam etti çok ışık geçirgenliğinden şikayet etti gözlüğü takıp güneşe bakınca gözünü kısıyorsun raybanda bu sorun yok

Satıcı Ersun Optik Resmi Satıcı dip fiyat. ihtiyacı olan baksın Gözlüklerde 400 TL kupon var sepette uygulayın.
Kupon olan gözlükler:

Vogue 0VO5648SI 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü
Alıntıyı görüntüle
Vogue VO 5496SI W44/11 54 - Siyah Kadın Güneş Gözlüğü - 1.238 TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam metal çerçeveli Güneş gözlüğü önerin var mı?
Ama numaralı olması lazım.

Atılan gözlükler güzel ancak bütçe varsa Amazonda Tomy ler var ya da carrera hala 3500 bantlarında satılıyorlar. Hemde malzeme kesme asetat çok kaliteliler. Onlar bu fiyatlardayken hala alınması gerektiğini düşünüyorum. Mağaza fiyatları 7-8 bantlarında şuan çünkü

Voguelerde 1700-2500 arasında mağaza güncel fiyatları şuan
Bende Cebe var 4bine almıştım polarize oda iyi marka diye düşünüyorum :unsure:

Rayban 2140 modeli Kesme asetat ve camı minarel bunların alabileceğiniz en iyi raybanlardan bitanesi. Alabilirsiniz çok iyidir.
Göz numarası arttırma olayı olur mu savaş pilotu adayıyım şuanda sol göz 0.75 miyop sağ 0 derece

1 derecenin üstüne çıkmaması lazım ikisininde

Atılan gözlükler güzel ancak bütçe varsa Amazonda Tomy ler var ya da carrera hala 3500 bantlarında satılıyorlar. Hemde malzeme kesme asetat çok kaliteliler. Onlar bu fiyatlardayken hala alınması gerektiğini düşünüyorum. Mağaza fiyatları 7-8 bantlarında şuan çünkü

Voguelerde 1700-2500 arasında mağaza güncel fiyatları şuan
Aslında burada da mağaza fiyatında satılıyor ama Hepsiburadanın 400 TL kupon vermesi avantajlı kılıyor. Paylaşmadan önce araştırdım biraz.

Hocam metal çerçeveli Güneş gözlüğü önerin var mı?
Ama numaralı olması lazım.
3 sene önce 7bin tl yaptırdım nikon lens -3.75 miyop -0.25 astigmat, numarali gözlükleri optikcilerden yaptırabilirsiniz hocam, çerçevenin varsa orada yaparlar damla gözlüklerin camları daha pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
3 sene önce 7bin tl yaptırdım nikon lens -3.75 miyop -0.25 astigmat, numarali gözlükleri optikcilerden yaptırabilirsiniz hocam, çerçevenin varsa orada yaparlar damla gözlüklerin camları daha pahalı
Gözlük öneriniz var mı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,932
Üyeler
200,806
Son üye
ozeman43

Geri