markeloff97
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Açıkçası insignialar kaliteli arabalar ama bir o kadar da başınızı ağrıtabilecek arabalar.İnsignialar içerisinde en alınabilecek motor arasında 1.6 cdti olanı makbuldür.Ama onlarında kilometresi geldiğinde zincir seti değişimi maliyetli olabiliyor.Eğer ille de insignia düşünüyorum diyorsanız 1.6 cdti 6 ileri otomatik olanı tercih edin.Şanzımanı verimsizdir ama başınızı ağrıtmaz.1.6 cdti ise opelin yıllardır kullandığı motordur ondan da genel olarak sıkıntı yaşamazsınız.Yanlış hatırlamıyorsam eğer bu 2015 civarı makyajlı insignia kasalarına epey bi para istiyorlardı her ne kadar yazıldığı para etmese de kaliteli arabalardır.İlk araba olarak ben size acemiyseniz eğer daha düşük bütçeli,arabayı tanıyacağınız ve sizin hatalarınızı tolere edebilecek araba öneririm.Acemi değilim arabalar hakkında da genel olarak tecrübeliyim diyorsanız eğer 1.6 cdti motorlu örneklerine bakabilirsiniz.Tabi insignia istiyorsanız eğer.Aralarında en az masraflı olanı bu olacaktır.Eğer temiz bir 1.6 cdti bakımlı örneğini bulursanız araba sizi çok tatmin edecektir ama bütçenizi bilmediğimden ve bu arabalara haddinden fazla para yazıldığından dolayı ben pek bakmazdım bu arabalara.2015 insignia ya ne diyosun yada senin önerin ne olur ilk araba konusunda