Bu bilgisayarı o adama toplatmaktıysa niyetin adamın taktiğini söyleyeyim sana.
Bu bilgisayara 200k civarı bir para harcayacaksın ben sana 150k’ya aynı performansı veririm diyip. 7600x ve 9070 xt’li 850w C tier bir psulu b650m-r ve vasat çift kule soğutuculu 16 Gb ramli bir şey çakma gayreti gibi.
Parça seçimlerin üst düzey imkanın varsa böyle devam et kesinlikle
Valla Heralde o zamanlarda 30-40 Belkide 60 fps i vardır bu işlemcinin Ama valorantla denk deil işte Half life dlşasjdlşsakjda
Bide bunun anakartı bulmak ayrı Bi zahmet
Valla Heralde o zamanlarda 30-40 Belkide 60 fps i vardır bu işlemcinin Ama valorantla denk deil işte Half life dlşasjdlşsakjda
Bide bunun anakartı bulmak ayrı Bi zahmet
Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir gübre anlamamıştır.
Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir bok anlamamıştır.
Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir bok anlamamıştır.
samsung bela değil bilmeden konuşmuş da harbiden samsung oled alma. hepsi mat kaplama oledi öldürüyor. diğer markalar da zaten qd oledler samsung paneli kullanıyor. kaplamaları glossy oluyor öylesi daha iyi. arctice saygısızlık olmuş
samsung bela değil bilmeden konuşmuş da harbiden samsung oled alma. hepsi mat kaplama oledi öldürüyor. diğer markalar da zaten qd oledler samsung paneli kullanıyor. kaplamaları glossy oluyor öylesi daha iyi. arctice saygısızlık olmuş