yok gayet iyiTakılı gelen fanların kaliteli olduğunu düşünmüyorum zaten. Bence en iyisi kendiniz uyumlu ve güzel fanlarlar donatmanız. Fan konusu bence önemli hava akışı açısından
Lian li kalitesiz fan yok.Takılı gelen fanların kaliteli olduğunu düşünmüyorum zaten. Bence en iyisi kendiniz uyumlu ve güzel fanlarlar donatmanız. Fan konusu bence önemli hava akışı açısından
hocam bende almayı planladım fakat fansız olduğu için fan baktım corasir bir model vardı 3 lüsü reverse 1600 lira aynısının tekli düz olanını bulamadım vazgeçtim olsa bile 4 ü geçiyordu zaten fanlı hali 4200 lira hiç gerek yokçok iyi fiyat![]()
Lian Li Vector V100MIX Mini Siyah M-ATX Mini-ITX Kasa (G99.V100MIX.00) - incehesap.com
Lian Li Vector V100MIX Mini Siyah M-ATX Mini-ITX Kasa (G99.V100MIX.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bence de gerek yok hocam fanlı sanmıştım benhocam bende almayı planladım fakat fansız olduğu için fan baktım corasir bir model vardı 3 lüsü reverse 1600 lira aynısının tekli düz olanını bulamadım vazgeçtim olsa bile 4 ü geçiyordu zaten fanlı hali 4200 lira hiç gerek yok
4 e falan geliyor 4 fanla düz v100r ne kadar kiçok iyi fiyat![]()
Lian Li Vector V100MIX Mini Siyah M-ATX Mini-ITX Kasa (G99.V100MIX.00) - incehesap.com
Lian Li Vector V100MIX Mini Siyah M-ATX Mini-ITX Kasa (G99.V100MIX.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
nerde yazıyor abi fansız diye ben niye görmüyorum
4 fan alsan 4400+1900 tlen kötü lian li fan 1100 lira tekli olarak. O da en alt model
4 Fanlı hali 4300 zaten en azından fanları lianli olmus olur.Alıntıyı görüntüle
Yine de güzel fiyat. Thermalright fanlardan indirimli adedini 400'den indirsen yeterli olur. Kasa fanında 800rpm bile gayet yeterli.
4999 lira. konudaki mini olanı o da 4299 lira. bana mini olanı lazım. hemen şimdi de kasa lazım. para yok aslında, fanları mağazadan teslim şekilde, param oldukça gaming.genden alabilirsem iyi olur taksitli almış gibi olur benim için. https://www.gaming.gen.tr/kategori/bilgisayar-bilesenleri/sogutma-sistemleri/kasa-fanlari/page/2/4 e falan geliyor 4 fanla düz v100r ne kadar ki