❌İndirim Bitti! Lıanlı V100r Mını 1900 TL(Fansız)

Takılı gelen fanların kaliteli olduğunu düşünmüyorum zaten. Bence en iyisi kendiniz uyumlu ve güzel fanlarlar donatmanız. Fan konusu bence önemli hava akışı açısından

Takılı gelen fanların kaliteli olduğunu düşünmüyorum zaten. Bence en iyisi kendiniz uyumlu ve güzel fanlarlar donatmanız. Fan konusu bence önemli hava akışı açısından
yok gayet iyi

Fanlı zannettim aldım çok geç fanları nasıl çözebiliriz

Ekler

• IMG_3187.webp
    IMG_3187.webp
    81.4 KB · Hit: 65
çok iyi fiyat
hocam bende almayı planladım fakat fansız olduğu için fan baktım corasir bir model vardı 3 lüsü reverse 1600 lira aynısının tekli düz olanını bulamadım vazgeçtim olsa bile 4 ü geçiyordu zaten fanlı hali 4200 lira hiç gerek yok

hocam bende almayı planladım fakat fansız olduğu için fan baktım corasir bir model vardı 3 lüsü reverse 1600 lira aynısının tekli düz olanını bulamadım vazgeçtim olsa bile 4 ü geçiyordu zaten fanlı hali 4200 lira hiç gerek yok
Bence de gerek yok hocam fanlı sanmıştım ben

Arctic Liquid Freezer III 36 sığıyor mu bu kasaya?

arkadaşlar
4 e falan geliyor 4 fanla düz v100r ne kadar ki
4999 lira. konudaki mini olanı o da 4299 lira. bana mini olanı lazım. hemen şimdi de kasa lazım. para yok aslında, fanları mağazadan teslim şekilde, param oldukça gaming.genden alabilirsem iyi olur taksitli almış gibi olur benim için. https://www.gaming.gen.tr/kategori/bilgisayar-bilesenleri/sogutma-sistemleri/kasa-fanlari/page/2/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1786136662845.webp

aman vazgeçtim

Son düzenleme:
Geri