RTX 4070 Ti Vs RTX 5070, RTX 5060ti Vs Rx9060xt Hangisini Tercih Etmeliyim?

iyilik sen nasılsın. Msi Gaming Trio RTX 5080 nasıl ? iyi gidiyor mu 😁
İyi valla ne olsun Sürücüler Hiç çökmüyor dx11 hatası filanda Almıyorum iyi vallahi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyilik sen nasılsın. Msi Gaming Trio RTX 5080 nasıl ? iyi gidiyor mu 😁
Ama satayım diyorum ya 5080 i 5060 alcam 9070 xt ye kafa Tutcam sonuçta mfg var dlss var Nvidia abi Tutku abi

Olm o zaman takma kafanı rx 6900 xt Al geç uygun fiyatlı güzel bulup

ekstra 8-15k para ödeme

rx 6900 xt nin performansıda ortada

Geldi Nvidia fanboyumuz Hoşgeldin Dost naber
Hocam fsr 3 yani 😭 birde 6900xt ile 9060xt için sıfır fiyatı aynıymış da en fazla 10 bilemedin bazi oyunlar icin 15 fps farkı için daha eski nesil kart Alınır mı? ki bide fazla güç tüketiyor diğerine kiyasla

Hocam fsr 3 yani 😭 birde 6900xt ile 9060xt için sıfır fiyatı aynıymış da en fazla 10 bilemedin bazi oyunlar icin 15 fps farkı için daha eski nesil kart Alınır mı? ki bide fazla güç tüketiyor diğerine kiyasla
Aynı fiyat olması mümkün deil 9060 xt nin 8gb versiyonudur o

Eğer bulabilirsen tabii ki 9060 xt Yeni kart sonuçta

Ama böyle Sıkı takip edersen 2 nci el piyasasını 16gb vramlisini düşürebilirsin

Aynı fiyat olması mümkün deil 9060 xt nin 8gb versiyonudur o

Eğer bulabilirsen tabii ki 9060 xt Yeni kart sonuçta

Ama böyle Sıkı takip edersen 2 nci el piyasasını 16gb vramlisini düşürebilirsin
Sıfırdan bahsediyorum hocam 16gb amazonda 25k 9060xt. Ve sıfır olduğunu düşündüğüm 2 tane 6900xt var n11 de primegaming isimli satıcı satıyor biri tuf gaming digeri nitro oc 25k bandlarinda. bu modellerin pin girişleri benim psuyu karsilarmi onuda bilemiyorum

Bence sat onu 2 tane 9070XT al crossfire yaparsan uçarsın 😁😂
Bu arada Şakayı Bırakalım Da kanka 5080 İ almamın sebebi sırf amd tarafından Onun dengi bir kart gelmemesi

Malesef artık Amd tarafında sürücü çöküşleri yok 5000-6000 serilerinde vardı Yalan yok Kullanıcıların %50 Si yaşıyordu problemi dx11 hatası sürücü çöküşleri

Ama gtx 10 ve rtx 20 serilerindede vardı ona bakarsan bu Çöküşler

rtx 20 yine Bir süre sonra düzelti ama aynı dönemlerin kartları ve Çöküşler vardı

Amd tarafında artık böyle bir durum yok Malesef Bunu demeyi bırakın

Hiçbir markayı da savunmuyorum işlemci de de ekran kartındada

Amd ön yargınızı bir Köşeye bırakın her serinin kartlarından kullanmışımdır

Sıfırdan bahsediyorum hocam 16gb amazonda 25k 9060xt. Ve sıfır olduğunu düşündüğüm 2 tane 6900xt var n11 de primegaming isimli satıcı satıyor biri tuf gaming digeri nitro oc 25k bandlarinda. bu modellerin pin girişleri benim psuyu karsilarmi onuda bilemiyorum
Ben 2nci elden bahsettim kardeşim 0 6900 xt almak ne Kaç yıllık kart 9060 xt tabii ki

Ama 2nci el 4070 ti daha mantıklı gördüm yine
Arada dağlar kadar saf performans farkı var

rtx 20 yine Bir süre sonra düzelti ama aynı dönemlerin kartları ve Çöküşler vardı
yooo ben GTX 1060 6GB ve RTX 2060 kullandım. Öyle bir sorun yaşamadım. Hatta ilk çıktığı gün aldım ben bu kartları. Sen yanlış biliyorsun.

Bu arada Şakayı Bırakalım Da kanka 5080 İ almamın sebebi sırf amd tarafından Onun dengi bir kart gelmemesi

Malesef artık Amd tarafında sürücü çöküşleri yok 5000-6000 serilerinde vardı Yalan yok Kullanıcıların %50 Si yaşıyordu problemi dx11 hatası sürücü çöküşleri

Amd tarafında artık böyle bir durum yok Malesef Bunu demeyi bırakın

Hiçbir markayı da savunmuyorum işlemci de de ekran kartındada

Ben 2nci elden bahsettim kardeşim 0 6900 xt almak ne Kaç yıllık kart 9060 xt tabii ki

Ama 2nci el 4070 ti daha mantıklı gördüm yine
Arada dağlar kadar saf performans farkı var
Saolun hocam yanitlar için babamlada konusayim duruma göre bakayim

Sen 4070 ti tabikide bide 9070 xt ve 9070 de Direk amd kartlarda Mfg varmı sanıyon kral

9070 yi alması için iyi bir fiyata bulmuş olması lazım Diye yorumlarım
Yeni kart alıcısı daha çok olabilir Ama arkadaş 1660 superden çıkacak ve performans aradığı açıkça belli
tamam hocam 9070 öküz gibi performans verecek zaten ve iyi fiyatlara bulunabiliyor gayet XT versiyonundan %10 kırpımış hali

yooo ben GTX 1060 6GB ve RTX 2060 kullandım. Öyle bir sorun yaşamadım. Hatta ilk çıktığı gün aldım ben bu kartları. Sen yanlış biliyorsun.
Bende şimdi Onu diyecektim gtx 1060 Kullandım Diye rtx 20 serisi kullanmadım 10 serisinde gayet oluyordu Dostum hiç boş savunma
Amd Ön yargınızı Bir kenara bırakın Bu tartışmayı daha fazla ilerletmiyeceğim ama artık yeni seri amd kartlarda çöküşler olmadığını bil

Bende şimdi Onu diyecektim gtx 1060 Kullandım Diye rtx 20 serisi kullanmadım 10 serisinde gayet oluyordu Dostum hiç boş savunma
Amd Ön yargınızı Bir kenara bırakın Bu tartışmayı daha fazla ilerletmiyeceğim ama artık yeni seri amd kartlarda çöküşler olmadığını bil
Tamam teşekkürler 😁

yahu sen 1660super den geçeceksin zaten 3060 alsan bile iyi gelir sana da uzun ömürlü olsun diyorum 9070 al bütçe çıkmazsa 16gb 9060xt al uygun fiyata yapıştır geç

tamam hocam 9070 öküz gibi performans verecek zaten ve iyi fiyatlara bulunabiliyor gayet XT versiyonundan %10 kırpımış hali
22-23k Ya 4070 ti Bulunabiliyor 9070 min 27k ya bulunabiliyor İyi fırsat olursa alınır Ama Uzun süredir takip ediyorum yok

Arkadaşın Baya bi bakınması lazım kırmızı sarı site heryere

Tamam teşekkürler 😁
Bak kızıyorum ama
1786187295083.webp

Gtx 1060 varken Ddu ile öpüşüyoduk artık

Geri