Dikey Süpürge Tavsiyesi 2026

kaancang1

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
11000
Dikey Süpürge bakıyoruz. bütçe 11bin tl.
kablolu veya kablosuz fark etmez. kronik sorunu olmaması önemli. motor kısmı yukarda olması lazım (koltuk altlarına girmesi için)
Bir de annem tutturdu ışıklı olsun diye.
Tefal , Philips ve black & decker markalarının ürünlerine baktım ama pek beğenemedim. Önerilerinizi bekliyorum.

bütçe varsa gsc60

Bi aralar bende kafaya takmıştım.Samsung jet 85e veya bosch 712xxl alacaktım.En sonunda gidip onvo ovdss 01 modelini aldım.Hepsinin çekim gücü gittikçe azalıyor kaldı ki normal temizliğe bile yetmiyor.Üstünden elektrikli süpürge jle geçilmesi lazım olduğunu düşünüyorum.Özetle bu kadar para verip fazla performans beklemeyin

bütçe varsa gsc60
10-11 den yukarı çıkmak istemiyorum aslında. Çıkarsam da daha garanti bir markaya bakarım . yorumlarında uzun vade boru kırılması ve çekiş gücü düşüşü sorunları var maalesef . yine de videosunu bulursam incelerim teşekkürler 👍
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi aralar bende kafaya takmıştım.Samsung jet 85e veya bosch 712xxl alacaktım.En sonunda gidip onvo ovdss 01 modelini aldım.Hepsinin çekim gücü gittikçe azalıyor kaldı ki normal temizliğe bile yetmiyor.Üstünden elektrikli süpürge jle geçilmesi lazım olduğunu düşünüyorum.Özetle bu kadar para verip fazla performans beklemeyin
ben o yüzden kablolu almak istiyorum da bulamadım adam gibi kablolu bir cihaz. bizim evde nadir kullanırız , o zaman da bataryası biter bekledikçe .

kablolu veya kablosuz fark etmez. kronik sorunu olmaması önemli. motor kısmı yukarda olması lazım (koltuk altlarına girmesi için)
Tefal , Philips ve black & decker markalarının ürünlerine baktım ama pek beğenemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
philips önermem çok sesli çalışıyor 7000 series var bizde rahatsız edici bir sesi var

bençe bütçeyi 15.000 civarlarına çıkarıp sharkın süpürgelerinden al veya dreame

bençe bütçeyi 15.000 civarlarına çıkarıp sharkın süpürgelerinden al veya dreame
o kadar çıkmak istemiyorum bütçeyi zorlar . evde büyük dyson var , robot süpürge var . dikey de var ama eskidi iyi almıyor . onun yerine bakıyoruz zaten

Ben de bakıyorum bunlara ama biz tek süpürge olarak kullanmak istiyoruz bilgili arkadaşların yorumlarını ben de okuyum bari hazır konu açılmışken 😀

Ben de bakıyorum bunlara ama biz tek süpürge olarak kullanmak istiyoruz bilgili arkadaşların yorumlarını ben de okuyum bari hazır konu açılmışken 😀
17 bine dreame aldık . sonuçta annemin dediği oldu 😂 annem bütçe filan dinlemedi geçti içinden. Bu arada en kalitelisi bile orta-yüksek modda 25-30dk çalışıyor. evinizin küçük ve halısız olması lazım tek olarak kullanmak için. biz annemin kolunda problem olduğu için hafif olsun diye aldık .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri