hocam sağolun çıkıntıdan ziyade kablo uzunluğu mevzusu kafamı karıştırıyor masaüstü pcde 1.20 metre az kalır gibi geliyor
hocam uzatıcı alınca ses kalitesi düşüyormuş sanırım bir de ek olarak bi şeyler almak istemiyorum attığınız kulaklığı da gördüm ama bütçem max3k olurUzatıcı alabilirsiniz.
![]()
SIMGOT EG280 IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Bende bunu öneririm.
Klean sv al sonra teşekkür edersinhocam uzatıcı alınca ses kalitesi düşüyormuş sanırım bir de ek olarak bi şeyler almak istemiyorum attığınız kulaklığı da gördüm ama bütçem max3k olur
ew200IEM kulaklık arıyorum daha önce hiç iem kullanmadım ,oyun oynarken hem günlük kullanımda hem de gitar amfisinde kullanıcam her türlü öneriye açığım bütçe max 6k
tamamdır hıcam uzatma almayı düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor tangzu waner sg2 veya moondrop chu 2 falan nasıldırKlean sv al sonra teşekkür edersin. Ancak ekseriyetle kablolar kısa, sırf uzun kablosu var diye model seçilmez. Type c varyantını alırsan usb uzatma kullanabilirsin kayıp yaşamazsın
hocam bütçe aşıyor biraz iem + harici mikrofon almayı düşünüyorum 4k falan ayırıcam ikisine deew200
uzatıcı alıyoruz onun için yada kasanın önüne takıyoruzhocam sağolun çıkıntıdan ziyade kablo uzunluğu mevzusu kafamı karıştırıyor masaüstü pcde 1.20 metre az kalır gibi geliyor
ayrıca dac da alman lazım cızırtı olmaması için![]()
Havit Gamenote GK59 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları
Gamenote GK59 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Celest Wyvern Black Remaster IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uzatıcı alıyoruz onun için yada kasanın önüne takıyoruz
hocam bakayım attığınız ieme bu iyi mdiir bu fiyat aralığında ilk defa görüyorhm kasanın önüne takmayı ben de düşündüm ama type c girişi yok kasamda o yüzden ya dönüştürücü alıcam ya da uzatıcı ,dac dediğiniz şey gerekli mi o kadar hocam bir de attığınız kulaklığın type cıkışı yok sanırım type c olması daha iyi olur benim için![]()
Havit Gamenote GK59 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları
Gamenote GK59 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Celest Wyvern Black Remaster IEM Kulaklık
uzatıcı alıyoruz onun için yada kasanın önüne takıyoruz
ayrıca dac da alman lazım cızırtı olmaması için