Iem Kulaklık Önerisi

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
14
IEM kulaklık arıyorum daha önce hiç iem kullanmadım ,oyun oynarken hem günlük kullanımda hem de gitar amfisinde kullanıcam her türlü öneriye açığım bütçe max 6k

tangzu xue tao bakabilirsiniz mikrofonu da iyi diyorlar ama o çıkıntı sizi rahatsız eder mi bilemedim

hocam sağolun çıkıntıdan ziyade kablo uzunluğu mevzusu kafamı karıştırıyor masaüstü pcde 1.20 metre az kalır gibi geliyor

hocam sağolun çıkıntıdan ziyade kablo uzunluğu mevzusu kafamı karıştırıyor masaüstü pcde 1.20 metre az kalır gibi geliyor

Uzatıcı alabilirsiniz.

Bende bunu öneririm.

Uzatıcı alabilirsiniz.

Bende bunu öneririm.
hocam uzatıcı alınca ses kalitesi düşüyormuş sanırım bir de ek olarak bi şeyler almak istemiyorum attığınız kulaklığı da gördüm ama bütçem max3k olur

hocam uzatıcı alınca ses kalitesi düşüyormuş sanırım bir de ek olarak bi şeyler almak istemiyorum attığınız kulaklığı da gördüm ama bütçem max3k olur
Klean sv al sonra teşekkür edersin :D. Ancak ekseriyetle kablolar kısa, sırf uzun kablosu var diye model seçilmez. Type c varyantını alırsan usb uzatma kullanabilirsin kayıp yaşamazsın

IEM kulaklık arıyorum daha önce hiç iem kullanmadım ,oyun oynarken hem günlük kullanımda hem de gitar amfisinde kullanıcam her türlü öneriye açığım bütçe max 6k
ew200

Klean sv al sonra teşekkür edersin :D. Ancak ekseriyetle kablolar kısa, sırf uzun kablosu var diye model seçilmez. Type c varyantını alırsan usb uzatma kullanabilirsin kayıp yaşamazsın
tamamdır hıcam uzatma almayı düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor tangzu waner sg2 veya moondrop chu 2 falan nasıldır
hocam bütçe aşıyor biraz iem + harici mikrofon almayı düşünüyorum 4k falan ayırıcam ikisine de

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uzatıcı alıyoruz onun için yada kasanın önüne takıyoruz

ayrıca dac da alman lazım cızırtı olmaması için

ayrıca dac da alman lazım cızırtı olmaması için
hocam bakayım attığınız ieme bu iyi mdiir bu fiyat aralığında ilk defa görüyorhm kasanın önüne takmayı ben de düşündüm ama type c girişi yok kasamda o yüzden ya dönüştürücü alıcam ya da uzatıcı ,dac dediğiniz şey gerekli mi o kadar hocam bir de attığınız kulaklığın type cıkışı yok sanırım type c olması daha iyi olur benim için

Son düzenleme:
hocam bakayım attığınız ieme bu iyi mdiir bu fiyat aralığında ilk defa görüyorhm kasanın önüne takmayı ben de düşündüm ama type c girişi yok kasamda o yüzden ya dönüştürücü alıcam ya da uzatıcı ,dac dediğiniz şey gerekli mi o kadar hocam bir de attığınız kulaklığın type cıkışı yok sanırım type c olması daha iyi olur benim için
type c yok ise dönüştürücü alabilirsiniz bende öyle kullanıyorum kasanın önünde bir ses kalitesi kaybı mevcut değil, dac ise cızırtıyı düzeltiyor ve kaliteyi arttırıyor ve evet maalesef gerekli oda. bu kulaklığı ise bende kullanıyorum ondan önerdim ses kalitesi gayet net güzel ilk geçerken garipsersiniz 1 hafta falan sonra düzeliyor.

ben 600e nice hck nk1 dac aldım wraithden

Geri