- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapıyor ama faizli biraz benim mouse iade edildiği için peşin aldım.taksit yapıyolar mı hocam burası
Yapıyor ama faizli biraz benim mouse iade edildiği için peşin aldım.taksit yapıyolar mı hocam burası
Kardeşim Razer Deathadder Elite, Essential, Mamva Elite, Deathadder V2, V2 Pro, Mini, V3, V3 Pro, Viper Ultimate ve Viper V3 Pro`yu hem kafemde kullandırdım hemde evimde kendim de kullandım şimdi sen neye göre malzeme olarak daha kötü diyorsun hangi tecrubene göre, bana biraz sallıyormuşsun gibi geldi. İçerik olarak da marka`nın üst modelleri zaten en iyisi giriş orta segmente rakiplerinden yine iyi. Deathadder Elite, Mamba Elite, Essential, Viper`ın ilk serilerinden Encoder sorunlu doğru ama V2`den sonra çözüldü bu sorun. Razer`ın eksiği diğerlerine göre daha ağır olması ama bu da onu daha dayanıklı yapıyor. Kaç senedir kullanıyoruz Razer` da yaşadığım tek sorun uzun kullanımda içten kablolar kırılıyor. Bu da 5 senelik mouse`larda oluyor ve kafe ortamından bahsediyorum. Ona rağmen ne scroll ne Switch ne sensör sorunu yaşadık. Bence bilginiz olmayan konularda fazla konuşmayın, sizin yüzünüzden markanın avukatı gibi görünüyorum.Hayır Razer scroll sorunu var, başta söyledim ₺0-5000 arası çoğu Razer ürünü, Çinli ₺0-3000 arası üründen malzeme, içerik kalitesi olarak kötü ürünler.
Bence Trendyol satıcılığı da var gibi. Neyse engelledim, git internet kafende kablosundan dolayı çalınmasın diye kullan banane. Aynı fiyata içerik olarak daha iyi ürün varken, döviz kuru, marka algısı belki Amerikan ambargosunu da yiyen ürüne o kadar para vermeyi doğru bulmadığımı yazdım.Kardeşim Razer Deathadder Elite, Essential, Mamva Elite, Deathadder V2, V2 Pro, Mini, V3, V3 Pro, Viper Ultimate ve Viper V3 Pro`yu hem kafemde kullandırdım hemde evimde kendim de kullandım şimdi sen neye göre malzeme olarak daha kötü diyorsun hangi tecrubene göre, bana biraz sallıyormuşsun gibi geldi. İçerik olarak da marka`nın üst modelleri zaten en iyisi giriş orta segmente rakiplerinden yine iyi. Deathadder Elite, Mamba Elite, Essential, Viper`ın ilk serilerinden Encoder sorunlu doğru ama V2`den sonra çözüldü bu sorun. Razer`ın eksiği diğerlerine göre daha ağır olması ama bu da onu daha dayanıklı yapıyor. Kaç senedir kullanıyoruz Razer` da yaşadığım tek sorun uzun kullanımda içten kablolar kırılıyor. Bu da 5 senelik mouse`larda oluyor ve kafe ortamından bahsediyorum. Ona rağmen ne scroll ne Switch ne sensör sorunu yaşadık. Bence bilginiz olmayan konularda fazla konuşmayın, sizin yüzünüzden markanın avukatı gibi görünüyorum.
geç bile kalmışsınNeyse engelledim
viper v3 pro ve sonrasında çözüldü. o da 5k zatenScroll sorunu çözüldüyse de
Yani ₺5000 alınabilecek Çinli farelere baktım, Trump gibi Amerikan firmaları da bizim markacıları iyi hüpletiyor.geç bile kalmışsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
viper v3 pro ve sonrasında çözüldü. o da 5k zaten![]()
elinde sonsuz bi kaynak denizi varken inatla cahiliyeti seçmek ilginç gerçektenYani ₺5000 alınabilecek Çinli farelere baktım, Trump gibi Amerikan firmaları da bizim markacıları iyi hüpletiyor.