Mouse Önerisi 2500 TL Civarı

Hayır Razer scroll sorunu var, başta söyledim ₺0-5000 arası çoğu Razer ürünü, Çinli ₺0-3000 arası üründen malzeme, içerik kalitesi olarak kötü ürünler.
Kardeşim Razer Deathadder Elite, Essential, Mamva Elite, Deathadder V2, V2 Pro, Mini, V3, V3 Pro, Viper Ultimate ve Viper V3 Pro`yu hem kafemde kullandırdım hemde evimde kendim de kullandım şimdi sen neye göre malzeme olarak daha kötü diyorsun hangi tecrubene göre, bana biraz sallıyormuşsun gibi geldi. İçerik olarak da marka`nın üst modelleri zaten en iyisi giriş orta segmente rakiplerinden yine iyi. Deathadder Elite, Mamba Elite, Essential, Viper`ın ilk serilerinden Encoder sorunlu doğru ama V2`den sonra çözüldü bu sorun. Razer`ın eksiği diğerlerine göre daha ağır olması ama bu da onu daha dayanıklı yapıyor. Kaç senedir kullanıyoruz Razer` da yaşadığım tek sorun uzun kullanımda içten kablolar kırılıyor. Bu da 5 senelik mouse`larda oluyor ve kafe ortamından bahsediyorum. Ona rağmen ne scroll ne Switch ne sensör sorunu yaşadık. Bence bilginiz olmayan konularda fazla konuşmayın, sizin yüzünüzden markanın avukatı gibi görünüyorum.

Kardeşim Razer Deathadder Elite, Essential, Mamva Elite, Deathadder V2, V2 Pro, Mini, V3, V3 Pro, Viper Ultimate ve Viper V3 Pro`yu hem kafemde kullandırdım hemde evimde kendim de kullandım şimdi sen neye göre malzeme olarak daha kötü diyorsun hangi tecrubene göre, bana biraz sallıyormuşsun gibi geldi. İçerik olarak da marka`nın üst modelleri zaten en iyisi giriş orta segmente rakiplerinden yine iyi. Deathadder Elite, Mamba Elite, Essential, Viper`ın ilk serilerinden Encoder sorunlu doğru ama V2`den sonra çözüldü bu sorun. Razer`ın eksiği diğerlerine göre daha ağır olması ama bu da onu daha dayanıklı yapıyor. Kaç senedir kullanıyoruz Razer` da yaşadığım tek sorun uzun kullanımda içten kablolar kırılıyor. Bu da 5 senelik mouse`larda oluyor ve kafe ortamından bahsediyorum. Ona rağmen ne scroll ne Switch ne sensör sorunu yaşadık. Bence bilginiz olmayan konularda fazla konuşmayın, sizin yüzünüzden markanın avukatı gibi görünüyorum.
Bence Trendyol satıcılığı da var gibi. Neyse engelledim, git internet kafende kablosundan dolayı çalınmasın diye kullan banane. Aynı fiyata içerik olarak daha iyi ürün varken, döviz kuru, marka algısı belki Amerikan ambargosunu da yiyen ürüne o kadar para vermeyi doğru bulmadığımı yazdım.

Scroll sorunu çözüldüyse de model ismini ve görünümünü salmaları lazım. Bunu da bırak firma düşünsün, ben mi savunmasını yapacağım burada.

Son düzenleme:
geç bile kalmışsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

viper v3 pro ve sonrasında çözüldü. o da 5k zaten :D
Yani ₺5000 alınabilecek Çinli farelere baktım, Trump gibi Amerikan firmaları da bizim markacıları iyi hüpletiyor.

Git internet kafende kablosundan dolayı çalınmasın diye kullan banane. Aynı fiyata içerik olarak daha iyi ürün varken, döviz kuru, marka algısı belki Amerikan ambargosunu da yiyen ürüne o kadar para vermeyi doğru bulmadığımı yazdım.
İyi oldu engellediği ne okuduğunu anlıyor ne de ne yazdığını biliyor.
Önce malzeme kalitesi olarak kötü olduğunu söyledi sonra ben kalitesini söyleyince kıvırıp aynı paraya alternatifi var diyor :)
Aynı paraya alternatifleri olması ya da daha iyi Switch, Encoder, MCU sahip mouse ların olması başka konu, malzeme kalitesi sağlamlık olarak eleştirdiği konu bambaşka konu. Çocuk dandik Rampage yatası yapıltırdı.
Önerini yapacaksan yap A9 vs öner geç, bilgisi olmadığı konuda konuşmayı çok seviyor belli çocuk gitti en son eleştireceği yerden konuya girdi yazık.
2500 TL civarina mouse arıyorum ama en mantıklısı razer deathaadder V3 gibi geliyor 2200 TL'ye siz ne önerirsiniz?
ATK A9 Pro modeli 2600Tl bütçene uygun Plus modeline göre çok daha iyi. Bir alternatif bütçeni biraz arttırabilirisen RAW ER21 Pro öneririm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,296
Üyeler
200,892
Son üye
Arlox

Geri