Çözüldü✓ Nb F80 Masama Olmuyor

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
519
Yeni masa alacağım kesinde ne zaman olacağı kesin değildi bende indirimde f80 aldım masa bugün geldi fakat masanın yüzey kalınlığından ötürü takılmıyor en son kademeye alıyorum yine de oturmuyor sığmıyor bunun alternatif bir çözümü var mı ?

Yeni masa alacağım kesinde ne zaman olacağı kesin değildi bende indirimde f80 aldım masa bugün geldi fakat masanın yüzey kalınlığından ötürü takılmıyor en son kademeye alıyorum yine de oturmuyor sığmıyor bunun alternatif bir çözümü var mı ?
Kalınlık kurtarmıyorsa masa üstünde kablo geçirme deliğini varsa oraya takabilirsiniz.

kaç cm kalınlığında masa ? foto vars daha iyi yardımcı olabiliriz

Kalınlık bu masanın üstünde kablo hatta için bir boşluk var fakat oraya da olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaç cm kalınlığında masa ? foto vars daha iyi yardımcı olabiliriz
15cm

Kablo hattı dediğim yerde burası

Ekler

• image.webp
    image.webp
    298 KB · Hit: 79
  • image.webp
    image.webp
    570.4 KB · Hit: 79
Çok garip bir masa. çekmeceli dicem ama çekmecesi neden arkada anlamadım. O ilk resimdeki kalınlığa dediğin gibi uyma şansı yok. Bu masaya yapılacak 2 şey var birincisi üst orta kısma bir tane yuvarlak delik açmak ama onun içinde matkap ve delme aparatı lazımdır. Bu aparatlar yoksa Böyle açık bir şekilde dursa ve sen de o açılan yere montajlasan 2. resimdeki gibi. bir ihtimal o olabilir. başka alternatif gelmedi aklıma.
Kalınlık bu masanın üstünde kablo hatta için bir boşluk var fakat oraya da olmuyor

15cm

Kablo hattı dediğim yerde burası

hocam sorunun çözümü masayı elleme depoya kaldır yeni masa al ::)

çekmece arkada olduğunu sanıyorum görselden ötürü eğer öyle ise kullanmıyorsan çekmeceyi tablaya sabitle. tutucuyu en sıkı halinde bile boşluk kalacak tutmayacak onun içinde ahşap bir parça koy tabla ile tutucu arasına

o masanın arkasındaki ince kablo kanalı da yeterli olmuyormu acaba ? ufak açık kalsa orası olmazmı. içe montajlasan

çekmece arkada olduğunu sanıyorum görselden ötürü eğer öyle ise kullanmıyorsan çekmeceyi tablaya sabitle. tutucuyu en sıkı halinde bile boşluk kalacak tutmayacak onun içinde ahşap bir parça koy tabla ile tutucu arasına
Bence o çekmece değil kablo saklama yeri gibi duruyor menteşeli sistem

o masanın arkasındaki ince kablo kanalı da yeterli olmuyormu acaba ? ufak açık kalsa orası olmazmı. içe montajlasan
onu da denedim bu sefer çekmeceyi ittiriyor son çözüm olarak çekmece kısmını arkaya koyup demir kalın olan kısmı kendi tarafıma çevirip deneyeceğim kablo kanalını çekmece gibi kullanacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,914
Üyeler
201,348
Son üye
Molti99
Geri