Yeni masa alacağım kesinde ne zaman olacağı kesin değildi bende indirimde f80 aldım masa bugün geldi fakat masanın yüzey kalınlığından ötürü takılmıyor en son kademeye alıyorum yine de oturmuyor sığmıyor bunun alternatif bir çözümü var mı ?
Kalınlık kurtarmıyorsa masa üstünde kablo geçirme deliğini varsa oraya takabilirsiniz.Yeni masa alacağım kesinde ne zaman olacağı kesin değildi bende indirimde f80 aldım masa bugün geldi fakat masanın yüzey kalınlığından ötürü takılmıyor en son kademeye alıyorum yine de oturmuyor sığmıyor bunun alternatif bir çözümü var mı ?
15cmkaç cm kalınlığında masa ? foto vars daha iyi yardımcı olabiliriz
Delmek yerine bence ek bir tahta vidala bence takıcağın yere o tahtaya takarsinmasayı delme işini düşündün mü
Kalınlık bu masanın üstünde kablo hatta için bir boşluk var fakat oraya da olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
15cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablo hattı dediğim yerde burası
Delip koyabileceğim bir yer yine yok ayakları demir 15cm kalınlığın 3cm demir zatenmasayı delme işini düşündün mü
Bence o çekmece değil kablo saklama yeri gibi duruyor menteşeli sistemçekmece arkada olduğunu sanıyorum görselden ötürü eğer öyle ise kullanmıyorsan çekmeceyi tablaya sabitle. tutucuyu en sıkı halinde bile boşluk kalacak tutmayacak onun içinde ahşap bir parça koy tabla ile tutucu arasına
onu da denedim bu sefer çekmeceyi ittiriyor son çözüm olarak çekmece kısmını arkaya koyup demir kalın olan kısmı kendi tarafıma çevirip deneyeceğim kablo kanalını çekmece gibi kullanacağımo masanın arkasındaki ince kablo kanalı da yeterli olmuyormu acaba ? ufak açık kalsa orası olmazmı. içe montajlasan