Elimde var, bugün yapayim bir.Elde varsa geçirseniz daha iyi olur
Hocam 1 haftadır falan takılı bir sıkıntı olmadı ama genede elde varken takayım en iyisisağdaki olur soldakiriskli
Hocam, açıkcası şimdi elran kartı sök falan çokta şey yapmak istemiyorum. Taktığım zaman vidalar zorluk çıkarsaydı veya başka bir şey olsaydı anakart vidası şimdi takardım ama vidalar kolay pturdu ve çok sıkmadım. Kararında sıkıp bıraktım ve sarsılma durumu vesaire yok ama siz takın diyorsanız şimdi gidip takabilirim açıkcasıbir şey olmaz
Gerek yok bir sıkıntı olmaz. Bir sonraki bakım zamanı düzeltirsiniz en azından içiniz rahatlasin ama sıkıntı yaratmaz 3 diş fazla vidaHocam, açıkcası şimdi elran kartı sök falan çokta şey yapmak istemiyorum. Taktığım zaman vidalar zorluk çıkarsaydı veya başka bir şey olsaydı anakart vidası şimdi takardım ama vidalar kolay pturdu ve çok sıkmadım. Kararında sıkıp bıraktım ve sarsılma durumu vesaire yok ama siz takın diyorsanız şimdi gidip takabilirim açıkcası
Sorun olmaz ben de kullanıyorum arada ama sağdaki kullanılsa daha iyi.Elimde var, bugün yapayim bir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Soldaki bir sıkıntı yaşatmadı ama. Sarsılma vesair hiç olmadı.
Hocam 1 haftadır falan takılı bir sıkıntı olmadı ama genede elde varken takayım en iyisi
Vidaları çok sıkmadım bu arada. Döndüğü kadar çevirdim o kadar.
Boşta var bugün bir bakayim.boşta anakart vida deliği varsa dişlerin uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz ayrıca sallantı yapmıyorsa ve aşırı sıkı sıkmazsanız sıkıntı çıkmaz
O zaman bugün yapayim ya aklım kalmasın ama umarım yalama yapmamıştır yanlış da taktım diyeSorun olmaz ben de kullanıyorum arada ama sağdaki kullanılsa daha iyi.