GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,671
o niye monte olmuyorİncehesap yapıp gönderdi sistemi. Zaten bundan ziyade ekran kartı monte olmuyor yeni bir sorun çıktı![]()
o niye monte olmuyorİncehesap yapıp gönderdi sistemi. Zaten bundan ziyade ekran kartı monte olmuyor yeni bir sorun çıktı![]()
Dostum sana bilgisayarı parçası üret demiyorum. Yapacagin şey elini anakartın altına koyacaksın ve ekran kartını yerine takacaksın. İlk defa yapıyorum diyip duruyorsun. Vida takmayı bile mi bilmiyorsun ?Başkan sen benim yorumları okuyor musun? Hava soğutucu bu arada. Ben zaten kör cahil biriyim bu konuda. Yapamıyorum diye Vatan Bilgisayar’ın montajcısını getirdim o anakartın vidalarını söküp tekrar takıp o pense olayını yaptı. Tutucuya taktı. Ama ekran kartını asla monte edemedi. Sorun tutucuda mı diye tutucusuz takmaya çalıştı yine monte edemedi. Bu adam yapamazken ben nasıl deneyeyim bu söylediklerini.. Yarın incehesapa göndereceğim bir sorun olsa gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olabildiğince basit anlatayım: Yukardaki vidayı çıkartamıyordum ya ben. Eve bilgisayarcı çağırdım geldi o vidayı halletti. Ama naptıysa ekran kartımı monte edemedi. Sorun bu. Ekran kartı monte olmuyor. Napmam gerek diye siz kardeşcanlara soruyorum. İncehesapla konuşup tekrar göndermekten başka bir şey gelmiyor aklıma
Arkadaşım senin canın sıkılıyor herhalde hakaret etmem için uğraşıyorsun. 10 yıldır vatan bilgisayarın montaj bölümünde çalışan kıdemli adam ekran kartı takmayı bilmiyor mu sence? Hala bana ekran kartı nasıl takılır, vida çıkartmayı bilmiyor musun falan yazıyorsun yaDostum sana bilgisayarı parçası üret demiyorum. Yapacagin şey elini anakartın altına koyacaksın ve ekran kartını yerine takacaksın. İlk defa yapıyorum diyip duruyorsun. Vida takmayı bile mi bilmiyorsun ?
ekran kartını nasıl montajlayacagın. İnsanlar böyle videolardan bilgisayar topluyorlar. Tamam senin ilk ve bilgisayarın da pahalı ama videolardan bakarak yapan adamlarinin parası da para ve onlarda ilk defa yapıyor. Bu kadar korkuyorsan laptop almalıydın. İncehesapla konuşup göndersen bile hem boşa zaman kaybı hemde onlar kartı demonte olarak gönderecek zaten.
Bilmiyorum. Naptıysak çıt sesi gelmedi takılmıyor.o niye monte olmuyor
öyle bir zorunluluğu yok ki anakarta bağlantı mı yoksa güç kablosu bağlantısı mı ekran kartı nedir? anakart nedirArkadaşım senin canın sıkılıyor herhalde hakaret etmem için uğraşıyorsun. 10 yıldır vatan bilgisayarın montaj bölümünde çalışan kıdemli adam ekran kartı takmayı bilmiyor mu sence? Hala bana ekran kartı nasıl takılır, vida çıkartmayı bilmiyor musun falan yazıyorsun ya
Bilmiyorum. Naptıysak çıt sesi gelmedi takılmıyor.
Sen uğraş dur kankam bende aynı şeyi yaşadım ve çözdüğüm şekli söylüyorum sen hala hakaret peşindesin. Korkundan yapamıyorsun sadece. Parça montajlamanın 10 yılı 20 yılı yok. Bilmeyen adam da yapıyor, isterse yapıyor.Arkadaşım senin canın sıkılıyor herhalde hakaret etmem için uğraşıyorsun. 10 yıldır vatan bilgisayarın montaj bölümünde çalışan kıdemli adam ekran kartı takmayı bilmiyor mu sence? Hala bana ekran kartı nasıl takılır, vida çıkartmayı bilmiyor musun falan yazıyorsun ya
Bilmiyorum. Naptıysak çıt sesi gelmedi takılmıyor.
anakart gigabyte x870 gaming wifi6 ekran kartı ise colorful battlenx 5070ti oturmuyor o araya girmiyor. ben denesem beceremesem anlarım ama bilgisayarcı yapamadıöyle bir zorunluluğu yok ki anakarta bağlantı mı yoksa güç kablosu bağlantısı mı ekran kartı nedir? anakart nedir
dostum sen canı sıkılan bir trollsün, küfür istiyon bence. asla inanmıyorum iyi niyetine. bana ekran kartı nasıl takılır videosu atıyosun allah aşkına bilgisayarcı adam getirdim yapamıyorum diye o da yapamadı diyorum hala ekran kartı videosu atıyorsun. bir şeyi kaçırıp hakkına giriyorsam düzelt. sence 10 yıldır vatan bilgisayarın montaj bölümünde çalışan adamın ekran kartı takmayı bilmeme ihtimali yüzde kaçtır?Sen uğraş dur kankam bende aynı şeyi yaşadım ve çözdüğüm şekli söylüyorum sen hala hakaret peşindesin. Korkundan yapamıyorsun sadece. Parça montajlamanın 10 yılı 20 yılı yok. Bilmeyen adam da yapıyor, isterse yapıyor.
Aynenanakart gigabyte x870 gaming wifi6 ekran kartı ise colorful battlenx 5070ti oturmuyor o araya girmiyor. ben denesem beceremesem anlarım ama bilgisayarcı yapamadı
dostum sen canı sıkılan bir trollsün, küfür istiyon bence. asla inanmıyorum iyi niyetine. bana ekran kartı nasıl takılır videosu atıyosun allah aşkına bilgisayarcı adam getirdim yapamıyorum diye o da yapamadı diyorum hala ekran kartı videosu atıyorsun. bir şeyi kaçırıp hakkına giriyorsam düzelt. sence 10 yıldır vatan bilgisayarın montaj bölümünde çalışan adamın ekran kartı takmayı bilmeme ihtimali yüzde kaçtır?
Şu var ya Lian li yanında gönderiyor. Anakartın fotoğrafını atamıyorum çünkü paketledim yarın göndereceğim incehesap’a. Ama önceden çektiklerimden varsa bakıp atayım anakartıAnakartın sol tarafının fotoğrafını atar mısın? Kardeşim de de O11D Evo RGB var, ekran kartı da şansımıza aynı markanın, Colorful Ultra W OC şu an takılı kullanıyor. Anakartı da MSI MPG B550 - eski olmasına rağmen takılı yani. Ama yalan yok bende zor takmıştım. Bu anakart bir tık eski olduğu için İ/O dediğimiz, anakartın arkadaki usb, internet portu fln olan yer zor sığdı hatta bir ara yamulttum herhalde dedim, çıkartım , ioyu söktüm geri taktım.
Birde kasayla gelen aksesuar ekran kartı tutucusu takmak değil miydi?
Aga tekrar anlatır mısın, saygısızlık yapmadan anlamaya çalışacağım. Napmalıyım?Aynentrolum ben. Umarım en yakın zamanda çözersin
. 10 yıldır çalışan adam yapamadıysa 20 yıllığı denet birde. Sana aynı sorunu yaşadığmı ve nasıl çözdüğmü anlatıyorum kaç mesajdir. Dediğim gibi umarim çözersin kankam.
Umarım şu soldaki demir ızgaralardan 2 taneden fazla sökmüşünüzdür. o kadar 3 slot kalındığında en az 3, hatta 4. çıkması gerekir. Eğer çıkarmadıysanız onlar engellemiş olabilir. O gpu support da baya tilt bir şey, ben takmadım. 001 i kullandım.Şu var ya Lian li yanında gönderiyor. Anakartın fotoğrafını atamıyorum çünkü paketledim yarın göndereceğim incehesap’a. Ama önceden çektiklerimden varsa bakıp atayım anakartı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aga tekrar anlatır mısın, saygısızlık yapmadan anlamaya çalışacağım. Napmalıyım?
2 tane sökülü. İncehesap zaten sökülü gönderiyor testini falan yapıyorlar ya. Zaten ekran kartı da 2 slot. İncehesap otomatik söküp göndermişUmarım şu soldaki demir ızgaralardan 2 taneden fazla sökmüşünüzdür. o kadar 3 slot kalındığında en az 3, hatta 4. çıkması gerekir. Eğer çıkarmadıysanız onlar engellemiş olabilir. O gpu support da baya tilt bir şey, ben takmadım. 001 i kullandım.
Tekrar baktım evet, 2 slot muş. Pek bir şey diyemiyorum hocam, sokman lazım da, anakartı paketlemişsin, tekrar uğraşmam diyorsun. Diğer arkadaşın dediği gibi, eğer yollarsan, kontrol etseler bile, dönüşte yine de-monte atıp yollayacaklar, yani senin yine birleştirmen gerekecek. Ancak bir anakartı takıp gönderebilirler.2 tane sökülü. İncehesap zaten sökülü gönderiyor testini falan yapıyorlar ya. Zaten ekran kartı da 2 slot. İncehesap otomatik söküp göndermiş