🔥İndirim Tdrs Tudors Narcotic 100 Ml Bergamot Özel Seri 262 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
692
Sepette KOZMO100 kodunu uygulayın.

kupon kodu tüm parfümlerde geçerli ve birden fazla kez kullanılabilir.

KOZMO100 kodu tüm parfümlerde 300 TL 'ye 100 TL indirim sağlar.

110001890302169.webp

TDRS Tudors Kirke 100 ML Çarkıfelek Şeftali Özel Seri Uzun Süre Kalıcı Erkek Parfüm 262 TL
110001890286256.webp

Kupon kodu Mad parfüm mağazasında da geçerli adet fiyatıları 219 TL 'ye düşüyor.

Son düzenleme:
299 dan 2 tane almıştım bergamot + narcotic totalde 598 tl ye senin verdiğin indirim koduyla almıştım, daha kargo elime şimdi ulaştı daha 1 fıs sıktığım parfümün fiyatı düştü iyi mi? :D

Anlayan eden biri yorum yapabilir mi bu fiyatları etcek bir parfüm mü yorumlarda baya öven var tam tersi baya gömen de var kalıcılık falan nasıl? Yaz kokusu mudur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

299 dan 2 tane almıştım bergamot + narcotic totalde 598 tl ye senin verdiğin indirim koduyla almıştım, daha kargo elime şimdi ulaştı daha 1 fıs sıktığım parfümün fiyatı düştü iyi mi? :D
Koku kalıcılık nasıl hocam?

262tl fiyatına yapılacak yorum tabii ki yok. Gecen hafta 2li almıştım ama gercekci konusursam bedava gelse dahi ben kullanmam.
Hiç parfümüm kalmamıştır o zaman sıkarım o nun dışında bi daha almam zaten peder belki kullanır diye almıştım ama boşa 500küsür gitti.

Anlayan eden biri yorum yapabilir mi bu fiyatları etcek bir parfüm mü yorumlarda baya öven var tam tersi baya gömen de var kalıcılık falan nasıl? Yaz kokusu mudur?

narcotic yaklaşık 3 saat önce sıktım buram buram kokmuyo üstüm burnumu kıyafetime yaklaştırınca kokusu geliyo - 1 er fıs kollara 2 fıs enseye 2 fıs kulak arkasına sıkmıştım, pek kalıcı olacak gibi duruyor

hocam her kokunun her tadın öveni, bayılanı vardır aynı anda iğrenç bu ne be gibi yorumlar yapanı da vardır. gerçekçi düşünürsek en iyi ihtimalle fiyatına göre iş yapar denilecek bir koku olsa gerek. ben de bilmeden aldım denemelik. kaldı ki bu fiyatlara mükemmel parfümü satmazlar bunu da unutmamak lazım.

hocam her kokunun her tadın öveni, bayılanı vardır aynı anda iğrenç bu ne be gibi yorumlar yapanı da vardır. gerçekçi düşünürsek en iyi ihtimalle fiyatına göre iş yapar denilecek bir koku olsa gerek. ben de bilmeden aldım denemelik. kaldı ki bu fiyatlara mükemmel parfümü satmazlar bunu da unutmamak lazım.
Hocam fiyatta değilim zaten de zaten bu fiyata ne bekleniyor ki ama yine de çöp ürün mü diye yorumlarda çok olumsuzluk var o yüzden bir sormak istedim. Yoksa 3-4 saat kalıyorsa 262 TL para değil şuan kahve parasına al sık arabada orda burda biterse bitsin :) Ama kokusunu merak ettim yaz kokusu mu değil mi diye tam?

Ben geçen sene denemek için birkaç Tudors parfüm aldım. Siyah şişeli olan bir tanesinin kalıcılığı şaşırttı ama bu narcotic falan bildiğin kolonya. Boşuna para vermeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,399
Üyeler
201,197
Son üye
Talha.polat

Geri