Nitro+Hangi modeli bu?
Nitro+ için çok iyi değil bu değerler, bakım istiyor gibi.Nitro+
Daha önceden yapıldı dedi konuştuğum kişi al satçı vram derecelerini nasıl test ettiririm adam bilmiyorsa test etmeyiİyi denmez ama kötü değil üst sınırda.
Testi 15 dakika iste belki daha artabilir.
Bakım yapılmış mı sor yapmadıysa sen alınca yap 5 dereceden fazla düşürebiliyor bakım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve vram derecelerini iste
Bakımı ben malzemeleri alır bilgisayarcıyada veya ben kendimde yaparım ama bikgisayarcı işin erbabı sorun değil bakıma kaç k gider termal pedler içinNitro+ için çok iyi değil bu değerler, bakım istiyor gibi.
Yanıyor. Muhtemelen düşük çıksın diye kasa camı da takılı değildir.Satıcıyla konuşurken furmark değerlerini istedim 14k ya 6900xt buldum sizce değerler nasıl satıcının cevabı kart çok sıcak olsa fan açar fan değerleri %56da diyor
Bakım lazım.Nitro+
Kankam alınabilecek bir risk değil baska kart bak. 1080p %91 gpu usage de 83 derece veriyor, hotspotu saymıyorum bileDaha önceden yapıldı dedi konuştuğum kişi al satçı vram derecelerini nasıl test ettiririm adam bilmiyorsa test etmeyi
Bakımı ben malzemeleri alır bilgisayarcıyada veya ben kendimde yaparım ama bikgisayarcı işin erbabı sorun değil bakıma kaç k gider termal pedler için
Bakım yaptırırım ama piyasadaki çoğu nitro+lar bu değerlerde anlayamadımKankam alınabilecek bir risk değil baska kart bak. 1080p %91 gpu usage de 83 derece veriyor, hotspotu saymıyorum bile
al satçı hayyata o fiyata vermezz benceDaha önceden yapıldı dedi konuştuğum kişi al satçı vram derecelerini nasıl test ettiririm adam bilmiyorsa test etmeyi
Bakımı ben malzemeleri alır bilgisayarcıyada veya ben kendimde yaparım ama bikgisayarcı işin erbabı sorun değil bakıma kaç k gider termal pedler için
Genelde 14 15k rx 6900xtleral satçı hayyata o fiyata vermezz bence
biliom ama al satçı belki daha ucuza almıştır o yüzdendendir pg ile bence 14 e alabilirsniGenelde 14 15k rx 6900xtler