merb1y
80+
- Reaksiyon skoru
- 227
Uygunsuz Dil
Nefret duygumu bile harcayamam senin için kusura bakma.Fazla nefret gizli hayranlıktır
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
39 bine de steel legend var
ASROCK RADEON RX 9070 XT STEEL LEGEND 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT STEEL LEGEND 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
41 bin 500 de taicihi var.
ASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- DipFiyatPC
- Cevap: 108
- Forum: Sıcak Fırsatlar
❌İndirim Bitti! Başlık 'Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺'
XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- Aydi
- Cevap: 343
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şu yorumu yazdıktan tam 9(dokuz) gün sonra 30kya satılmış. 1 ay geçmiş, gpular zamlandı haberi çıkmış gelip yazdığı yoruma bak. nasıl yandıysan artık
kız: ileri görüşlü erkeklerden çok hoşlanırım
Bi de ciddi ciddi yan hesap mı açtın kanka flamelemek için? o konuda haksız çıkmışsın hala kendi egonu tatmin etmek için gelmiş burada bana yan çarla sallıyorsun. 32 bine düşmez avrupada 40 bin kanka aynen. 9 gün sonra 30 bine satılmış gpu![]()
Kart zaten tam benim mesajımdan itibaren 3-4 haftadır 38-40 arasında geziyor brom ne anlatıyorsun
Vatan indirimini atınca kartın normal fiyatı mı 30 oluyor indirimli fiyatı mı? Bir de attığı ss'e bak çok iyi fiyat alın demişim zaten? Yalan söylemekten beyin nöronların yok olmuş.
Bir de yan hesap falan demiş. Aynen benim senin gibi işim gücüm yok yan hesap açıp kendime yanıt atacağım.
Ayrıca main character sendromuna kapılıp kendini sana takmışım gibi görüyorsun
Bunun altına ne yazarsan yaz cevaplamayacğım. Dramanın gereksiz uzamasına gerek yoktu, sadece komik olduğunu düşündüğüm bir ss paylaştım.