reklam çıkmasın diye engelledim hocam. ayrıca bazen paylaşılan fırsatları beğenmediğimde yada üst üste 4-5 tane fırsat konusu açanları da engelliyorum. böylece fırsatlar sayfası temiz oluyorneden hcoam engelli
reklam çıkmasın diye engelledim hocam. ayrıca bazen paylaşılan fırsatları beğenmediğimde yada üst üste 4-5 tane fırsat konusu açanları da engelliyorum. böylece fırsatlar sayfası temiz oluyorneden hcoam engelli
Forum üyelerimize özel bir ayrıcalık sunmak adına, her gün saat 16.00’da yeni bir fırsatı bu başlık altında paylaşacağız. Böylece avantajlı fiyatlara herkesten önce siz erişebileceksiniz.bir link vs verilecek mi? yoksa foruma özel denince buradan mı paylaşılacak?
iyide bu ürün açıklanınca nerden bakacağız?10.08.2026 – 14.08.2026 tarihleri arasında
Her gün 16.00
#REKLAM
Sıcak fırsatlar konumuz hafta içi her gün güncellenmektedir. Fırsatlardan haberdar olmak için konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın.
13.08.2026 Ürünü
NZXT H9 Flow Large Dual-Chamber Tempered Glass USB 3.2 Beyaz E-ATX Mid Tower Kasa- 7.999TL (10...
- itopya.com
- Cevap: 0
- Forum: Sıcak Fırsatlar
https://forum.donanimarsivi.com/konu/her-gun-1-urun-1-ozel-fiyat-16-00.1033348/iyide bu ürün açıklanınca nerden bakacağız?
sen kralsın
alıntıyı görüntüle diyince hata veriyor