🔥İndirim Karaca Black Stone Makas ve Soyacaklı Bıçak Seti 329 TL (Kargo Bedava)

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
724
2 adet alımda marka150 koduyla 249 TL 'ye düşer. :D bunu gördümde atıp atmama arasında kaldım.

Eskiden bunları böyle para çantası gibi siyah deri kaplı şifreli çantalarda satarlardı ne havalıydı onlar yaw

2 adet alımda marka150 koduyla 249 TL 'ye düşer. :D bunu gördümde atıp atmama arasında kaldım.
Karaca iyidir ya bu arada hata veriyor
1786392769924.webp

Karaca pişmanlıktır. Tost makinesi ve paslanmaz çelik bıçak seti aldım daha yeni. 2 ay kullanamadan bıçaklar paslandı tost makinesi dün bozuldu yazık günah paraya

Görüntü sadece, çok kötü ürünler hemen köreliyor ve kaplama çok ucuz kanser

Karaca pişmanlıktır. Tost makinesi ve paslanmaz çelik bıçak seti aldım daha yeni. 2 ay kullanamadan bıçaklar paslandı tost makinesi dün bozuldu yazık günah paraya
eğer bıçağınızı bulaşık makinasına atıyorsanız ki asla oraya atılması önerilmez körelme ve bombe yapar bıçakta atıldıysada makina içinde yıkama sırasındaki demir tozları yapışıyor bıçaklara paslananlarda onlardır.

eğer bıçağınızı bulaşık makinasına atıyorsanız ki asla oraya atılması önerilmez körelme ve bombe yapar bıçakta atıldıysada makina içinde yıkama sırasındaki demir tozları yapışıyor bıçaklara paslananlarda onlardır.
Hayır. Annem yıllardır arada sırada Tar yaşlılıktan ötürü asla paslanmaz bu arada solingen. Ben daha yeni evlendim elle yıkamama rağmen paslandı

6 tane meybuz alacağınıza 1 tane Magnum alın
Bu bütçede surbisa iyidir sonraki nesillere bile aktarirsiniz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,256
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x