Patriot Ram ve MSI Anakart

musto717

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
12000
Selamlar Patriot Ramlerin MSI anakartlarda stabil çalışmadığını söyleyen birkaç kişi ve forum gördüm.
Yeni topladığım sistemde anakart ve işlemciyi henüz yollamadılar iptal etmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Başka marka vs anakarta geçip bunun önüne geçmeli miyim?

micron sorun çıkarıyor msida diye biliyorum

Ben mümkün mertebe kaçıyorum msi anakarttan ve dediğiniz söylemleri de çok gördüm.

Msi b850 gaming plus wifi ve 2x16 gb patriotun 6000mhz cl30 ramlarini kullanıyorum pcyi nisanda ikinci rami geçen ay almıştım bi problem yaşamadım bu zamana kadar

Msi b850 gaming plus wifi ve 2x16 gb patriotun 6000mhz cl30 ramlarini kullanıyorum pcyi nisanda ikinci rami geçen ay almıştım bi problem yaşamadım bu zamana kadar
Şans işi mi yani bu? Kafam çok karıştı iade düşünüyorum ya.

MSI piyango ya. Sanırım modelle alakalı biraz da. Bende x570 gaming edge WiFi vardı, kardeşimde B550 tomahawk onun PC ramlerle çok uyumlu çalışırken benim PC geride kalıyordu. Cs2 benchmarkta o 560 ortalama alıyordu, aynı ayarlarla ben maksimum 480 alabiliyordum.

Selamlar Patriot Ramlerin MSI anakartlarda stabil çalışmadığını söyleyen birkaç kişi ve forum gördüm.
Yeni topladığım sistemde anakart ve işlemciyi henüz yollamadılar iptal etmeyi düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Başka marka vs anakarta geçip bunun önüne geçmeli miyim?
Hocam 850 tuf tercih edilebilir ama arada tomahawk fiyatları düşebiliyor anlık indirim bence tercih edilmesi faha doğru olur

Hocam 850 tuf tercih edilebilir ama arada tomahawk fiyatları düşebiliyor anlık indirim bence tercih edilmesi faha doğru olur
yine MSI ne anladım ki :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alt segment msi almaktansa giga da alınır, bazı spesifik modeller özellikle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe neydi?
12K max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,278
Üyeler
201,165
Son üye
murat16181