🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

Reaksiyon skoru
94

Beyler yurtdışı fiyatından bile daha ucuz. Hifiye giriş yapmak isteyen arkadaşlar tercih edebilir. Peşin fiyatına 3 taksit de var.

hifiye giriş yaparken sağ böbreği bırakmak
Trde herhangi bir hobi 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışından ucuz olması 28.000TL olduğu gerçeğini değiştirmiyor 😖.
İhtiyacı olan insana gider belki.
Hocam ihtiyacı olan demeyelim de ilgili olan insan alır bunu. Ben yeni edifier mr5 aldım mesela yoksa bunu alırdım.

yüksek kaliteli diyo hemen almalıyım

başlığı okumadım siteye girdim ilk ilk başta 28 tl sandım sepete ekleyince fark ettim

Beyler yurtdışı fiyatından bile daha ucuz. Hifiye giriş yapmak isteyen arkadaşlar tercih edebilir. Peşin fiyatına 3 taksit de var.
monitörümden 5 kat pahalı olana monitör haporlörü , taş taş geçmek için yazdıklarını düşünüyorum

monitörümden 5 kat pahalı olana monitör haporlörü , taş taş geçmek için yazdıklarını düşünüyorum
1786456174975.webp

Trde herhangi bir hobi 😂

Hocam ihtiyacı olan demeyelim de ilgili olan insan alır bunu. Ben yeni edifier mr5 aldım mesela yoksa bunu alırdım.

@Mathewmurdock

Sizin aldığınız Edifier "Studyo" hoparlörü olarak tasarlanmış her biri kendinden amfili ve genel olarak "Flat" ses karakteristiği olan hoparlörlerdir

Konudaki hoparlörler ise kendi içlerinde firmanın uygun gördüğü crossover devreleri bulunan doyasısıyla amacı "Flat" çalmak yerine kendine has ses rengi/karakteri olan ve üreticisinin tasarladığı şekilde çalması için tasarlanmış "Pasif" hoparlörlerdir

Temelde elektrik sinyallerini ses dalgalarına çeviriyor olamaları dışında hiç bir ortak yanı olmamakla birlikte kullanım alanları da tamamen farklıdır.

"Neyin ne olduğunu" bildiğinize eminim ben "bilmeyenler" için yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,213
Üyeler
201,144
Son üye
cahsenmay

Geri