❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

İptal edildi. İade geldi. Hediye çeki yüklendi.

klavyesini almıştım 5729a iptal maili gelmiş, 500₺ çek yatıracakmış falan filan... bir de iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik diye göndermişler maili. thh yolu görünsün bakalım

geçenki gibi nzxt 280mm gibi bişi düşse de alsak 5 ay var yılbaşına kadar heral bişi gelir

klavyesini almıştım 5729a iptal maili gelmiş, 500₺ çek yatıracakmış falan filan... bir de iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik diye göndermişler maili. thh yolu görünsün bakalım
Benim burdaki düşüncem sonuç alınamayacak bile olsa THH yolu ve tepkinizi göstermek için sipraiş iptali ile desteğe tüm düşüncelerinizi yazmak

Benim burdaki düşüncem sonuç alınamayacak bile olsa THH yolu ve tepkinizi göstermek için sipraiş iptali ile desteğe tüm düşüncelerinizi yazmak
THH red ediyor , iade geldiği sürece , ürünü sattırmaya zorunluluğu yok.

aynen öyle
Bende sonuç alamayacağını zaten söyledim amaç tepki göstermek
aynen öyle. ellerinde çok fazla bu konuyla ilgili kayıt olur, alınan aksiyon değişir belki. baba 299 liraya almadık ki 6k yazmışsın ben de iyi alayım o zaman demişim... akşama başvuruyu açarım belli mi olur garibin yüzü gülür

aynen öyle

aynen öyle. ellerinde çok fazla bu konuyla ilgili kayıt olur, alınan aksiyon değişir belki. baba 299 liraya almadık ki 6k yazmışsın ben de iyi alayım o zaman demişim... akşama başvuruyu açarım belli mi olur garibin yüzü gülür
Çok haklı isyan belki de başka ürünü almanın da önüne geçmiş oldular kredi kartından almışsan ve limiti de bitirmiş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,358
Üyeler
201,187
Son üye
Rustenjoyer

Geri