blackwolf14
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Hediye çeki geldi.
Benim burdaki düşüncem sonuç alınamayacak bile olsa THH yolu ve tepkinizi göstermek için sipraiş iptali ile desteğe tüm düşüncelerinizi yazmakklavyesini almıştım 5729a iptal maili gelmiş, 500₺ çek yatıracakmış falan filan... bir de iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik diye göndermişler maili. thh yolu görünsün bakalım
THH red ediyor , iade geldiği sürece , ürünü sattırmaya zorunluluğu yok.Benim burdaki düşüncem sonuç alınamayacak bile olsa THH yolu ve tepkinizi göstermek için sipraiş iptali ile desteğe tüm düşüncelerinizi yazmak
Bende sonuç alamayacağını zaten söyledim amaç tepki göstermekTHH red ediyor , iade geldiği sürece , ürünü sattırmaya zorunluluğu yok.
BABAHESAP500 TL çek geldi hehehehe
aynen öyle. ellerinde çok fazla bu konuyla ilgili kayıt olur, alınan aksiyon değişir belki. baba 299 liraya almadık ki 6k yazmışsın ben de iyi alayım o zaman demişim... akşama başvuruyu açarım belli mi olur garibin yüzü gülürBende sonuç alamayacağını zaten söyledim amaç tepki göstermek
Çok haklı isyan belki de başka ürünü almanın da önüne geçmiş oldular kredi kartından almışsan ve limiti de bitirmiş olabilir.aynen öyle
aynen öyle. ellerinde çok fazla bu konuyla ilgili kayıt olur, alınan aksiyon değişir belki. baba 299 liraya almadık ki 6k yazmışsın ben de iyi alayım o zaman demişim... akşama başvuruyu açarım belli mi olur garibin yüzü gülür