Uygun Fiyat iPhone Önerisi? (Çözüldü)

Sizin gibiler yıllardır RAM'deki o sayıya takılıp duruyor, önemsemiyoruz artık :d
Eskiden Xiaomi'de 10GB RAM var iPhone'da 4GB diyenlerden aman aman bir farkınız yok. Elimde kullandığım telefonun deneyimini sana aktarıyorum hala zırva diyorsun xd

Ben de deneyimden bahsediyorum, tek fark senin gibi iPhone fanboyu değilim. Seninkinden daha üst cihazlar kullandığım çok belli ki aramızda kullanış farkı var. Ben arkaplandaki uygulamaları zırt pırt kapatan tiplerden değilim, 40-50K veriyorsak bir zahmet kapatmayalım. Sen 3GB RAM'inle 7-8 uygulama açınca can çekişiyor olabilirsin. :)

1786557471584.webp

1786557482960.webp

Ben

47kya vatandan 3 taksit ile iphone 15 aldım çok memnunum 6 saat kullanım süresi sunuyor işten eve gelindiğimde yüzde 10 15 civarlarında kalıyor sarjım eve gelince sarja takıyorum yüzde 50 60lara gelince alıyorum gece kullanıyorum yatmadan önce sarja koyuyorum gayet bana sarjı yetiyor.

Ben de deneyimden bahsediyorum, tek fark senin gibi iPhone fanboyu değilim. Seninkinden daha üst cihazlar kullandığım çok belli ki aramızda kullanış farkı var. Ben arkaplandaki uygulamaları zırt pırt kapatan tiplerden değilim, 40-50K veriyorsak bir zahmet kapatmayalım. Sen 3GB RAM'inle 7-8 uygulama açınca can çekişiyor olabilirsin. :)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ben
Valla ben 7-8 tane uygulama açıyorum diye bir şey söylemedim, bir yerlerinden bir şeyler uydurma lütfen. Ek olarak iPhone fanboyu olacak adamların en sonunda falan gelirim ben :D Özellikle 15 modelinde. Gelip kendi kafana göre ahkam kesmenin lüzmu yok. Gerginlik yaratmayalım, ikimizin de fikirlerini kendimizde kalsın. Eyvallah diyelim iyi akşamlarlaşalım.

Valla ben 7-8 tane uygulama açıyorum diye bir şey söylemedim, bir yerlerinden bir şeyler uydurma lütfen. Ek olarak iPhone fanboyu olacak adamların en sonunda falan gelirim ben :D Özellikle 15 modelinde. Gelip kendi kafana göre ahkam kesmenin lüzmu yok. Gerginlik yaratmayalım, ikimizin de fikirlerini kendimizde kalsın. Eyvallah diyelim iyi akşamlarlaşalım.

Bir yerlerden uydurma deği, multi-task'ın mantığı budur zaten. Bir whatsapp bir instagram olmuyor multi-task :) Hadi eyvallah.

17e nasıldır

Geri