🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod 539₺ + T-Shirt Hediye

Tişörtler guzelmiş cidden konu sahibine teşekkürler. Hoodie deneyen var mı siteden

Tişörtler guzelmiş cidden konu sahibine teşekkürler. Hoodie deneyen var mı siteden
Güle güle kullan hocam sevindim. Hoodielerin de güzel olduğunu düşünüyorum ben alacağım sezon bitince büyük ihtimalle fiyatları artacak.

Son düzenleme:
Ulan Yukos 400 mesajı burada yazdın valla sıfır şaka firma ile bağlantın olduğunu düşünüyorum :ROFLMAO:
Keşke CEO olsaydım da bunları söylemek zorunda kalmasaydım :) 486 Küsür cevap, 38 sayfa ve 50K ya yakın hit almış konuyla ilgilenmek hoşuma gidiyor hocam. Onun dışında keşke bir bağlantım olsaydı :blobdance:

+100lerce Teşekkür yorumu cabası hocam :)

ben mini bel çantası eklememişim onun için alıyordum :D iade edeyim bari :D

Benim tüm kıyafetlerim ve çantalarım geldi, bir çantamın kenarında bir kırık vardı ve kırık olan kısım birbirinden ayrılıyordu. Destek ile iletişime geçtim ne diyceklerini merak ediyorum.

Benim tüm kıyafetlerim ve çantalarım geldi, bir çantamın kenarında bir kırık vardı ve kırık olan kısım birbirinden ayrılıyordu. Destek ile iletişime geçtim ne diyceklerini merak ediyorum.
Değiştirirler hocam merak etme

Tshirtler geldi. 184/84 L almıştım tam oldu hafif dökümlü oversize durdu yıkanınca çeker mi bilemem. XL alsam giymeyeceğim bir bollukta olurdu böylesi daha iyi oldu. En azından birileri alacaksa fikir olur ama bu paraya ederi budur fazlası verilmez abartılacak bir yanı da olduğunu düşünmüyorum. Tam pamuk bir kumaş hissiyatı da vermedi de iade falan uğraşmam evde/günlük ortaya karışık giyilir. Kısaca muazzam bir kalitesi yok. Konu sahibine ilgisinden dolayı da teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,366
Üyeler
201,188
Son üye
Metoxii

Geri