Onu ve abisi olan C2A Pro çok övülüp reklamı yapılıyor şu aralar. Onun hakkındaki soru işaretim VA türevi hfs ekran kullanıyor 1. ekran mat duruyor 2.VA oluşu ile bakış açısına göre renk doğruluğunda kötüleşmez mi göstermede? Ve de inceleme ve yorumlara baktığım kadarıyla ölü piksel çıkıyor çoğunda hepsiburada sorun çıkarmadan ilgilenir mi=TCL MiniLED 2K 180Hz olanı öneririm.
www.itopya.com
Bunda hem bütçe hem oled durumu var. Saatlerce aynı kod satırı açık kalacak oled yanığı işi var problem yaşamaz mıyım uzun vadede? Ve de 0.03ms ile 320hz benim için gereksiz özellikler.Dostum 20K bütçeye çıkabilirsen sana kesinlikle AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör'ü tavsiye ederim. Ben 2 aydır kullanıyorum, daha önce kullandıklarım mönitör değilmiş dedirtti bana.
![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com
Onu ve abisi olan C2A Pro çok övülüp reklamı yapılıyor şu aralar. Onun hakkındaki soru işaretim VA türevi hfs ekran kullanıyor 1. ekran mat duruyor 2.VA oluşu ile bakış açısına göre renk doğruluğunda kötüleşmez mi göstermede? Ve de inceleme ve yorumlara baktığım kadarıyla ölü piksel çıkıyor çoğunda hepsiburada sorun çıkarmadan ilgilenir mi=
Kontrast bütün görüntüye etki eder sadece siyahlara değil, ips modellerde ips glow açı avantajını yeterince baltalıyor bir diğer eksisi.Doğrudur ama yine de tercih etmem ekrana tam ortadan bakman lazım ki renkleri düzgün göstersin. Tek avantajı kontrastı yüksek olduğundan siyahlar güzel.
monitörün oledCARE özellikleri çok gelişmiş durumda bende geliştiriciyim saatlerce PC başında çalışan biriyim. HDR'yi iş yaparken kullanmıyorum sadece oyunlarda ve AOC'nin 3Yıl panel garantisi var Türkiyede ve inan OLEDCARE ile en az 5 yıl ekmeğini yersin.Bunda hem bütçe hem oled durumu var. Saatlerce aynı kod satırı açık kalacak oled yanığı işi var problem yaşamaz mıyım uzun vadede? Ve de 0.03ms ile 320hz benim için gereksiz özellikler.
Yazılımcıya oled gitmez. Oled'in yapısına pek uymuyor yazılım kullanım tarzı.Dostum 20K bütçeye çıkabilirsen sana kesinlikle AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör'ü tavsiye ederim. Ben 2 aydır kullanıyorum, daha önce kullandıklarım mönitör değilmiş dedirtti bana.
![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben 1-2 aylık tecrübemi paylaşıyorum dostum. 2 aydır gözlerim şenlik ediyor. Bilgisayarım günde 16 saate yakın açık ve en ufak göz yorgunluğu yaşamadım bu monitöre geçtikten sonra. Tabi cesaret meselesi OLED. Ben aldım ve aşırı memnunum.Yazılımcıya oled gitmez. Oled'in yapısına pek uymuyor yazılım kullanım tarzı.
1,2 aylık tecrübe oledde tecrübe sayılmıyor maalesef dayanıklılık olarak. O dediğin kullanımda 2. yılda yakarsın ekranı. Göz kuruluğu, baş ağrısı, mide bulantısı vs. yüksek doygunluk temelli yaşayanda çok olede geçince ama bazısında oluyor bazısında hiç olmuyor kişisel bir şey o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Ben 1-2 aylık tecrübemi paylaşıyorum dostum. 2 aydır gözlerim şenlik ediyor. Bilgisayarım günde 16 saate yakın açık ve en ufak göz yorgunluğu yaşamadım bu monitöre geçtikten sonra. Tabi cesaret meselesi OLED. Ben aldım ve aşırı memnunum.
hb her halükarda sorunsuz iade alır. HVA panel kullanıyor. Bildiğim kdaarıyla HVA bakış açısı farklılığı konusunda iyileştirilmiş bi model oluyor. ölü pixel tamamen şans işi ama miniled için o riske girilir. manuel renk ayarı yapınca renklerin tatmin edeceğini düşünüyorum.Onu ve abisi olan C2A Pro çok övülüp reklamı yapılıyor şu aralar. Onun hakkındaki soru işaretim VA türevi hfs ekran kullanıyor 1. ekran mat duruyor 2.VA oluşu ile bakış açısına göre renk doğruluğunda kötüleşmez mi göstermede? Ve de inceleme ve yorumlara baktığım kadarıyla ölü piksel çıkıyor çoğunda hepsiburada sorun çıkarmadan ilgilenir mi=
Belkide yaşayıp göreceğiz. En kötü 3 yıl panel garantisi var.1,2 aylık tecrübe oledde tecrübe sayılmıyor maalesef dayanıklılık olarak. O dediğin kullanımda 2. yılda yakarsın ekranı.
3 yıl garanti vermeyen oled ben almam zaten. O çok önemli. Onun haricinde bizim garanti firmaları, firmanın kendi sahibiymiş gibi saçma sapan yokuş yukarı yapabiliyor. En kötü THH'den değiştirilir. Ama bu arada belkilik bir şey yok panelin üretimi öyle. Yoksa keşke oled yanmasaBelkide yaşayıp göreceğiz. En kötü 3 yıl panel garantisi var.
Laf üzerinde bakış açısı farkı varda icraatte normal VA ile çok fark yok biraz daha iyi sadece.hb her halükarda sorunsuz iade alır. HVA panel kullanıyor. Bildiğim kdaarıyla HVA bakış açısı farklılığı konusunda iyileştirilmiş bi model oluyor. ölü pixel tamamen şans işi ama miniled için o riske girilir. manuel renk ayarı yapınca renklerin tatmin edeceğini düşünüyorum.