❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Hemen üstünde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu hiç mi alınmaz fiyat + jel güzel
Alınır kardeşim ama benim favorim Okey. Bahsedilen Kürşat ben değilim.

Durex yok ötesi ultra kaygan en beğendiğim
İndirim yoksa almam

ömürlük, bayramdan bayrama
Abi qşxmnsdlşvödödvmcş

Bunun bir üstü şişme karı indirimi 😬 bu forum teknolojiden de ote bir forum 😃
Sen bir rahat olsana ya zaten Çin de yaptılar robot insan ürünleri bekle çok kalmadı forum da ilk nataşa yataşa robotu indirimini ben açacağım..

Sağlamlık testi yapmayı unutmayın.

Alıntıyı görüntüle
qldksndlclskdjclclskckc

Merak etmeyin hiçbirsey olmaz 3 paket almıştım Amazon dan yil 2022-2023 arası o zaman 20 li 3 paket 90 TL ye gelmişti son paketteyim halen ilk günkü gibi sağlam ayrıca İzmir sıcağında odada duruyor bir sıkıntı olmaz yani toptan alın geçin gençler.
Yatırım tavsiyesi değildir torunlara miras kalabilir

Merak etmeyin hiçbirsey olmaz 3 paket almıştım Amazon dan yil 2022-2023 arası o zaman 20 li 3 paket 90 TL ye gelmişti son paketteyim halen ilk günkü gibi sağlam ayrıca İzmir sıcağında odada duruyor bir sıkıntı olmaz yani toptan alın geçin gençler.
Aile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarken

herhangi bir indirim altında bu kadar cevap yoktur. makara kukarayız abi. herkes anlamaz abi. erkoyuz abi.

dolapta kıyafetlerinin arasına sıkıştır :d
1786629155746.webp

Alınabilecek bir risk değil.
Lise ve ortaokulda dızolara karşı bıçak taşıyordum yanımda onu bulduklarında ağzıma ettiler bunu bulsalar eve girişler yasaklanır 2. emre kadar

düz alın şişirip şişirip patlatırsınız.

Geri