ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
12 bine tcl miniled4k farkla g5 oled mi yoksa ktc bu modeli mi 8.9k ya
12 bine tcl miniled4k farkla g5 oled mi yoksa ktc bu modeli mi 8.9k ya
Ona da alınmaz diyorlardı sonuç ne oldu12 bine tcl miniled
Yani bide KTC kalite kontrolü zayıf bir marka 13k'ya fazla uçmuşlardı QD IPS vardı daha alt fiyata. Bazıları sıcak fırsatlara ürün atınca satıcısı gibi savunuyor.Ben amerikada 200 dolara bulunabiliyor, ederi 200 dolar +%10 ek vergiyle 10500 civarı dediğimde saçmalama demişlerdi.
Aynen öyle, ama 320hz'nin 27 inçte 2K'da gerçekten farkını görebilecek sisteminiz varmı oda önemli.Çok kişisel bir konu. Single player oynuyorsan oled, Multiciysen bu akar. Hz mi daha önemli yoksa görüntü kalitesi mi seçim yap
4K dan 2K ya düştüm hiçbir fark yaşamadım gaming de sweet spot 2k dırM28U var 4K 144hz IPS ama alasım geldi bunu da, şu sıralar Redsec oynuyorum eminim 320hz in etkisini görürüm ama 4K dan 2K ya da düşmek bilemedim...
Onunda fiyatı biraz geriye çekilmesi lazım ama hemen düşmez onun fiyatlar TCL politikasından ötürü. Piyasada miniled rakibi yok diye şuan tekel. Satamayınca düşürüyor TCL. Yani yeni monitör çıkarıyorsun bir type-c portu bile koymuyorsun. 2 modelinde indirimsiz fiyatının 2k düşmesi lazım.Ona da alınmaz diyorlardı sonuç ne oldu
Kronik sorun değilde kalite kontrolü biraz sorunlu.ktc monitörün kronik sorunu var diyorlardı. doğru mu
Alacaksan bekle bu satıcı yükseltip tekrar yakın zamanda düşürebiliyor.Gözümün önünde 9800 oldu Alıntıyı görüntüle
bu hangi ürün linkini atar mısın12 bine tcl miniled