KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,101
Zioyu 14.800 e almistim ama 5 para etmez mutfak sandelyesinden farki yok
Kusura bakmayın ama helede böyle bilinmeyen bir ismi olmayan markanın koktuğuna 14.8K vermek enayiliktir hocam zaten bir kaç belli başlı marka ve model dışında oyuncu koltukları sanıldığı gibi konforlu ve rahat değil yani teendyol RGB pc mantığı onlarda asıl kaliteli düzgün markaların beğenilen modelelrinin tasarımını alıp dhaa kalitesiz ucuz ürünelr ve özellikeler ile kendi markaları adı altında satıyor çoğu
Yıllarca oyuncu koktuğu kulanan sonra şu ofis tarzı diğer özel koltuklara geçen bir çok kişiden onların oyuncu koltuklarında çok daha rahat olduğunu duydum tabi marka ve modele bağlı o’da
Yani sizin yerinizde olsam 14K vermezdim şahsen paraya yazık ayrıca farklı daha iyi bir koltuktan bahsetmişsiniz o zaman bunu akcağınıza onu alsaydınız ?
Ayrıca illa oyuncu koltuğu alacaksanız bilinir ve bu konuda iyi olduğu kabul edilmiş markaların kini alın hatta onlarıda almadan önce internetten araştırın modeli vs. hangisini alayım diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hıcam anladığım kadarıyla zenginsiniz bu rahatlığın başka bir açıklaması olamaz gerçi varda neyseBunlar iade almazsa arkadasima 5 bin TL'ye saticam 5 bin tl bile cok buna
Yani gözünüzü sevim az hakkınızı savunun hep sizin gibiler hakkınızı savunmadığınız için firmalarda aşılıyor ve eziyor insanları niye 14K ya aldığınız şeyi 5K ya satasınız haklı olduğunuz halde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam alay mı geçiyonuz daha demin yukarıda bir yerde amaçlarının sizi bu talepten bıktırmak olduğunu ve manipüle ettiklerini söylemedim mi ?Kullanılan ürünler de hijyen sebebi nedeniyle iade mevcut değildir. Diye cevapliyorlar
Oyuncu koltuğu’nu Hijyen diyip reddedemezler hocam açıkça sizi kekliyorlar belki yersiniz diye o hijyen muhabbeti iç çamaşırı ve küpe gibi sağlık açısından sorun oluşturabilecek ürünler için geçerli oyuncu koltuğu o kapsama girmiyor
Eğer iade ermek istiyorum , paramı geri almak sitiyorum diyorsanız size onlara armanız için mesaj yazarım sizde atarsınız gelen cevabı bana tekrar atarsınız böyle böyle manipülasyonlarına engel olup ürününüzü iade ettiririz inşallah hocam ama tabi sizde istiyorsanız ???
Son düzenleme: