Yardım Yan Fanın 2 Fan Olması

Reaksiyon skoru
22
merhabalar benim aldığım kasanın yan fanında 2 fan var 1800 rpm çalıştırılabiliyor sanırsam 2 fan olması sorun yaratır mı üç fanlılara göre daha mı az soğutur acaba? buda kasanın ısı dağılımı yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 1000091511.webp
    1000091511.webp
    71.3 KB · Hit: 28
2 fan 3 fan değil de fanın ne olduğu önemli, 1 tane Noctua IPPC 3000 fan piyasadaki fanların neredeyse hepsinden fazla hava basar.

hava akışı böyle oluyor doğru eğer kasanın alt tarafında fan yoksa 3 tane fan alıp takabilirsin
3 reverse fan var hocam kasanın kendisinde kule tipi sogutucu aldım şuanlık işlemcim düşük olduğu için 7500f belki üste 3 fan takarım çok etki ederse işlemciyi değiştirincede sıvı soğutucu alırım diye düşünüyorum hocam

2 fan 3 fan değil de fanın ne olduğu önemli, 1 tane Noctua IPPC 3000 fan piyasadaki fanların neredeyse hepsinden fazla hava basar.
Radyatör fanı yapmak lazım😂 bende Lian Li LCD var, yerine noctua da alabilirmişim sjsj ama ekran çok daha iyi

Onemli olan fan oldugu degil o fanin ne kadar cok donup ne kadar hava akisi sagladigi

fanlar nr 12 hocam 1800 rpmye kadar modları var
Bir sey olmaz normal bence fan ozellikleri sadece devire bakma hava akisina da bak 2 fan veya 3 fan olmasi fark etmez onemli olan ne kadar soguttugu kasani test et bak o ceki degere gore sicaklik nasil diye

Geri