hakothefineestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
hava akışı doğru mu sizce? ilk defa kasa alıyorumda tam bir bilgim yok2 fanlılar yarım kasa oluyor sıkıntı olmaz havalandırmada ben de 2 fanlı kullanıyorum
nr 12 fanmış hocam 1800 rpm modları var2 fan 3 fan değil de fanın ne olduğu önemli, 1 tane Noctua IPPC 3000 fan piyasadaki fanların neredeyse hepsinden fazla hava basar.
hava akışı böyle oluyor doğru eğer kasanın alt tarafında fan yoksa 3 tane fan alıp takabilirsinhava akışı doğru mu sizce? ilk defa kasa alıyorumda tam bir bilgim yok
3 reverse fan var hocam kasanın kendisinde kule tipi sogutucu aldım şuanlık işlemcim düşük olduğu için 7500f belki üste 3 fan takarım çok etki ederse işlemciyi değiştirincede sıvı soğutucu alırım diye düşünüyorum hocamhava akışı böyle oluyor doğru eğer kasanın alt tarafında fan yoksa 3 tane fan alıp takabilirsin
Radyatör fanı yapmak lazım2 fan 3 fan değil de fanın ne olduğu önemli, 1 tane Noctua IPPC 3000 fan piyasadaki fanların neredeyse hepsinden fazla hava basar.
Barzo Intel işlemci yoksa gerek yok ya Noctua fanlara.Radyatör fanı yapmak lazımbende Lian Li LCD var, yerine noctua da alabilirmişim sjsj ama ekran çok daha iyi
fanlar nr 12 hocam 1800 rpmye kadar modları varOnemli olan fan oldugu degil o fanin ne kadar cok donup ne kadar hava akisi sagladigi
Hiç sıkıntı değil gayet iyi3 reverse fan var hocam kasanın kendisinde kule tipi sogutucu aldım şuanlık işlemcim düşük olduğu için 7500f belki üste 3 fan takarım çok etki ederse işlemciyi değiştirincede sıvı soğutucu alırım diye düşünüyorum hocam
Bir sey olmaz normal bence fan ozellikleri sadece devire bakma hava akisina da bak 2 fan veya 3 fan olmasi fark etmez onemli olan ne kadar soguttugu kasani test et bak o ceki degere gore sicaklik nasil diyefanlar nr 12 hocam 1800 rpmye kadar modları var