🔥İndirim Philips Qp2724/10 Oneblade Yüz Şekillendirici 1074 TL

Tıraş bıçağı yerine almak istiyorum bu tarz bir şey ama başlık çabuk ölüyor denmişti.
Büyük tıraş makineleri güzel kesmiyor var evde.
Jilet vuruyorum tekli 3 fark etmiyor sakal uzadimi resmen yoluyorlar acı çekiyorum sakal genetigimde dandik. Kısaca iş görür mü kullanan varmi

hocam hangisini alayım sizce, önceliğim sakal ama vücut ve saç olması ekstra olarak işime yarar

hocam hangisini alayım sizce, önceliğim sakal ama vücut ve saç olması ekstra olarak işime yarar
blade400 kodu bu iki üründe de geçerli amazonda telefondan alımda 400 tl düşüyor bilgin olsun

blade400 kodu bu iki üründe de geçerli amazonda telefondan alımda 400 tl düşüyor bilgin olsun
teşekkürler, peki bu 2 üründen birini kullandınız mı veya da kullanana denk geldiniz mi hangisini almak daha mantıklı olur

bende philips bodygroom 1000 var vücut kılları için 2-3 kere aynı yerden sürekli geçmek gerekiyor, acaba vücut için kullanan varmı, alet toplar vs. alabiliyormuyuz

Üsttekini kullandım 3 yıl oldu sakal için iyi kesiyor.Fakat temizlemesi biraz zor kıllar içine kadar giriyor.

Arkadaşlar bence fırsat ürün değil şahsen 1 ay önce gratiste 700tlye mi düştü cihaz. Ondan biraz daha düşmesini ya da farklı kampanyaları beklemenizi öneririm

Arkadaşlar bence fırsat ürün değil şahsen 1 ay önce gratiste 700tlye mi düştü cihaz. Ondan biraz daha düşmesini ya da farklı kampanyaları beklemenizi öneririm
Başlıkta da yazdığım gibi
1786734909948.webp

Doğum günü kuponuyla 999 TL'ye geliyor ama gerekli mi bilemedim

Geri