❌İndirim Bitti! Lian Li Vector V100r Siyah E-Atx Kasa 4000tl

uzun süredir 5000tl idi 4000e indi . mükemmel bir kasa bence
Lian li 217 inf daha güzel bence sıradışı klişe akvaryumlar sıktı artık benim düşüncem bu tabi geçtim ben 217 ye çok farklı güzel durdu çok kaliteli Lian li marka olarak her detayı düşünmüş arka kablo gizlime yerleri filan baya iyi

Arctic 360 pro sığmaz dimi
Ben kasayı satın aldım aklımdaki sıvı soğutucu da Arctic 360 Pro, galiba sığdıranları görmüştüm o yüzden aldım. 60mm radyatör genişliği sağlıyordu sanırım, arc360pro 63mm. Yüksek profil ram olmaz ise sıkıntı olmuyormuş sanırım.

Bu kasa fansız geliyor değil mi?

güzel kasa . RGB sevmeyen bana bile fanların rgbsini hiç kapattırmadan kullandırttı. Kenarındaki rgb şerit de çok güzel duruyor. Genişliği ve ferahlığı çok ideal. Hantal bir kasa gibi durmuyor. üste arctic lf360 takılıyor takanın resimlerini ben de görmüştüm. Aktif kullanmaktayım her türlü soruyu sorabilirsiniz.

güzel kasa . RGB sevmeyen bana bile fanların rgbsini hiç kapattırmadan kullandırttı. Kenarındaki rgb şerit de çok güzel duruyor. Genişliği ve ferahlığı çok ideal. Hantal bir kasa gibi durmuyor. üste arctic lf360 takılıyor takanın resimlerini ben de görmüştüm. Aktif kullanmaktayım her türlü soruyu sorabilirsiniz.
arctic lf360 pro takılıyor dimi garanti ona göre alıcam çünkü arctici

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum bu kasaya ocypus delta a62 ex soğutucu ve patriot viper venom 16 gb 6000 mhz cl30 ram sığar mı?

arctic lf360 pro takılıyor dimi garanti ona göre alıcam çünkü arctici
360 takiliyor bunun icin almadan once ben de konu acmistim. Orda da takanlarin resimlerini gormustum. Eger anakartin cok buyuk degilse girintili cikintili engel olmuyor. 420mm olani takamiyon ama

Geri