Forumdaki Bu Reklamların Boyu Nasıl Düzelir

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,039
SELAMÜN ALEYKÜM
Birtek bendemi böyle bilmiyorum bugün oldu sanırım bu reklamların boyu ne böyle nasıl düzelir veya forum ile ilgili sorunmu.

Ekler

• 38321.webp
    38321.webp
    113.8 KB · Hit: 43
  • 38319.webp
    38319.webp
    97.2 KB · Hit: 39
Adblock kullan. Kazanacakları kadar kazandılar zaten. Normal bir kullanıcının acı çekmesine gerek yok.

Cevaplar için teşekkür ederim şuanda düzelmiş sanırım forum ile ilgili bir sorundu.

Adblock kullan. Kazanacakları kadar kazandılar zaten. Normal bir kullanıcının acı çekmesine gerek yok.
Ublock veya mobildeyse dns kısmında adblock kullansın sorun yok ama düşünceniz çok yanlış hocam yani “reklam görmek istemiyorum” diyip kullanmak ayrı bir şey “kazanacağını kazandılar zaten” demek ayrı bir şey hocam

Zaten bu reklam gelirlerinden ziyade youtube ve forumda itopya,incehesap vs. Gibi firmaların özel reklam konularından kazanıyorlar dır o yüzden öyle de dmemek lazım adamlara

Sanmam ya :D Olabilir mi :eek: Aman gelirse gelsin bizler ki YouTube premium almayan adamlarız bunuda almadan yaşarız :hoba:
YouTube premium seve seve almak zorundayım televizyon da Tolga çevik izlim dedim yenilememiş premium 3 dakika reklam izledim

Geri