64bitexe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
Yani 5090 başka bir seviye en tepe model olarak geçiyor. 4k da 5080 RTX modda tatmin eder diye düşünüyorum. 5090 gibi etmez kesinlikle. Lakin hikayeli oyunlarda 60fps kafi. Bana kalırsa 2k dene 5080 al garanti olsun. 5070 aldığın zaman da yapay zeka ile 2k da tatmin edecek bir kart. Beklersen şöyle bir avantaj olur senin için 5070 super 5080 super gibi ara kartlar çıkacak. Onlara da yönelebilirsin ama beklersen şöyle dezavantaj olur ekran kartlarına %50 oranında zam gelecek diye haberler vardı. Tercih senin. Unutma sistemi dizdikten sonra ilk aylar hevesini aldıktan sonra oyunlar bitince hevesin kalmayacak ve açmadığın günler bile olacak.yardımın için teşekkür ederim cs valorant gibi oyunları hiç oynamıyorum toplasan 1 saatim yoktur sadece hikayeli oyunlar oynuyorum 4k RT ile oyun oynama isteğim bir arkadaşımın evinde 5090 lı bir sistemle 4k RT açık full ayarlarda rdr oynamamla ortaya çıktı o günden beri tek isteğim bu ayarlarda bana oyun oynatacak bir sistem dizmek evet biliyorum isteklerim çok fazla fakat bütçemin bu isteklerimi karşılayacak bir ekran kartı almaya yeteceğini düşünüyorum
( diğer tüm parçaları en üst seviyeye çıkaracağım zaten sadece ekran kartını 2 3 ay önceden alıyorum ekran kartını erken almamın önemli bir sebebi yok sadece yeni monitörlerin potansiyelini erkenden kullanmak için aldığımdan beri 4k da bir oyun bile oynayamadım )