🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bende de fun 60 var hocam bakın bakalım nasıl olacak yorumlarsınız 😁
malzeme kalitesi fena ağır ağır hiçbir esneme yok , sesi güzel ama fun 60 ın sesini çok seviyodum hala fun 60 daha iyi bence ses olarak ben sesi yüksek seviyorum, ağırlık bi garip geldi fun 60dan sonra . fiyatına kesin değer ama 60 klavye işini görüyorsa hafiflik ufaklık olarak fun60a devam edilebilir

malzeme kalitesi fena ağır ağır hiçbir esneme yok , sesi güzel ama fun 60 ın sesini çok seviyodum hala fun 60 daha iyi bence ses olarak ben sesi yüksek seviyorum, ağırlık bi garip geldi fun 60dan sonra . fiyatına kesin değer ama 60 klavye işini görüyorsa hafiflik ufaklık olarak fun60a devam edilebilir
Teşekkürler hocam hayırlı olsun size ben bununla o zaman devam edetyim :D

Klavyem sabah geldi. Ben knobu steelserieste media kısmına aktarmak istiyorum spotify youtube için bu mümkün mü sadece game kısmında ses arttırıp azaltılıyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-15 115750.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-15 115750.webp
    29 KB · Hit: 52
Klavyem sabah geldi. Ben knobu steelserieste media kısmına aktarmak istiyorum spotify youtube için bu mümkün mü sadece game kısmında ses arttırıp azaltılıyor
Hayırlı olsun. Hangi rengi almıştınız. Resim paylaşma imkanınız var mı. Bende bailey almıştım..ptesi gelir muhtemelen

bu folding rengi stoklara geri gelecek mi bayadır bekliyorum gelmedi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Geri