Bu Yaspe RTX 5070'li Sistem Bu Fiyata Alınır mı?

Yani Alınabilir tek üzücü yanı bu paraya Ramler az ve Belki de Rx 9070 Xt alınabilirmiş hazır sistemler yani uğraşmak istemeyenler için kendin topla derim ama karsr senin.

Soğutucu ve PSU'yu bilmiyorum ama diğer parçalar kötü değil (ssd'nin hangi model olduğu yazılmamış dramsiz qlc olarak varsayıyorum sağlam olsaydı oraya model yazılırdı) ama bu sistem çok daha ucuza toplanabilir taksit avantajından dolayı baktınız galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucu ve PSU'yu bilmiyorum ama diğer parçalar kötü değil (ssd'nin hangi model olduğu yazılmamış dramsiz qlc olarak varsayıyorum sağlam olsaydı oraya model yazılırdı) ama bu sistem çok daha ucuza toplanabilir taksit avantajından dolayı baktınız galiba.
Bayağı bayağı ucuza alınabilir bu arada.

Bayağı bayağı ucuza alınabilir bu arada.
Evet hocam taksit imkanı baya avantajlı geldi yoksa gamegarajdaki.holiday 5070li.sistem de iyi ama direkt nakit vermek zor şu an benim için SSD Kingston SNV3S/1000G 1TB 6000/4000 olarak yazılmış

Yani Alınabilir tek üzücü yanı bu paraya Ramler az ve Belki de Rx 9070 Xt alınabilirmiş hazır sistemler yani uğraşmak istemeyenler için kendin topla derim ama karsr senin.
Hocam bir sistem daha düştü önüme ama o konuda fikrinizi de merak ediyorum https://www.n11.com/urun/dragos-n-1...uncu-bilgisayari-135017908?magaza=atombilisim

ben aldım geldi bugün. gayet iyi öneririm
Genel olarak durum.nasil hocam hangi oyunlarda ya da programlarda test ettiniz sıcaklık ve fan sesi ne durumda?

Evet hocam taksit imkanı baya avantajlı geldi yoksa gamegarajdaki.holiday 5070li.sistem de iyi ama direkt nakit vermek zor şu an benim için SSD Kingston SNV3S/1000G 1TB 6000/4000 olarak yazılmış

Hocam bir sistem daha düştü önüme ama o konuda fikrinizi de merak ediyorum https://www.n11.com/urun/dragos-n-1...uncu-bilgisayari-135017908?magaza=atombilisim

Genel olarak durum.nasil hocam hangi oyunlarda ya da programlarda test ettiniz sıcaklık ve fan sesi ne durumda?
hocam suanlık gayet iyi. herşeyi kurulu göndermişler windows11, driverlar, biosta ramde 6000 mhz e cekilmiş.

yanında kutuları tam. dediğin gibi kingston 1 nv3 geldi ssd.

120mm sıvı soğutucu takmıslar soğutucu olarak hava soğutucu ile aynı değerleri versede estetik olarak kasada çok şık durmuş.

7500x3d bayağı iyi. bide 5070 ile comp olunca tabi.

cs2 de su an 600-800 arası fps veriyor. gayet akıcı. kasadan hiç ses gelmiyo

birde ram in hynix chip olup cl30 olması cok iyi

Alınır ama satış sonrası bir sıkıntı yaşamamayı umut ederek o konuda gamers arena sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,992
Üyeler
201,376
Son üye
ayaz627636726355372626266
Geri