Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Reaksiyon skoru
33
Elimde lian li vector v100r mini kasa var
Asus b650m-r anakartım var sizce hangisini almalıyım arctic alim bi 3 4 yıl kafam rahat olsun istiyorum hem sessiz olması yada rgblerin kapanmasını istiyorum rgb istemiyorumda birde ek olarak aklımda fz6 pro ama çok büyük gibi geliyor

Aynı radyatörü kullanıyolar articin içinden daha sağlam bi termal macun çıkıyor ve garantisi daha uzun aradakş fiyat farkı sizi bozmuyorsa artic alın ama ikiside iyi az önce ben enermax sipariş verdim 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı radyatörü kullanıyolar articin içinden daha sağlam bi termal macun çıkıyor ve garantisi daha uzun aradakş fiyat farkı sizi bozmuyorsa artic alın ama ikiside iyi az önce ben enermax sipariş verdim 😁
İkiside kasana sığmayabilir bu arada iyi araştır 63-65mm total fanlarla beraber

Elimde lian li vector v100r mini kasa var
Asus b650m-r anakartım var sizce hangisini almalıyım arctic alim bi 3 4 yıl kafam rahat olsun istiyorum hem sessiz olması yada rgblerin kapanmasını istiyorum rgb istemiyorumda birde ek olarak aklımda fz6 pro ama çok büyük gibi geliyor
Kasaya sığıyorsa Arctic Pro, sığmıyorsa diğeride sığmayabilir zaten.

Kasaya sığıyorsa Arctic Pro, sığmıyorsa diğeride sığmayabilir zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkiside kasana sığmayabilir bu arada iyi araştır 63-65mm total fanlarla beraber
Eğer sığmassa başka öneriniz varmı acaba eve gidince bakacağım

Eğer sığmassa başka öneriniz varmı acaba eve gidince bakacağım
Bütçenin 6k civarı olduğu varsayarak diyorum; Corsair Nautilus 360 veya Thermalright modelleri olabilir. Kasa Lian Li olduğu için onun aiolarıda sığar. Fiyatlarına göre tercih yap. Düz istiyordun sanırım - Lian Li Galahad II Trinity AIO Performance en ucuz olan olmalı, 4-6k arası incehesap gaming gecesinde oluyordu. Şu anki fiyatı 8k, onu alana kadar Hydroshift II alırdım ama sen sanırım LCD veya rgb istemiyorsun.

Performans olarak çok yakın soğutucular. LF3 daha garanti model ama ömür konusunda. Bu arada normal v100r ye sigiyor ama miniye sigiyor mu emin değilim.

aradaki fiyat farkına değecek fark yok ben enermax aldım

Geri