Dustares
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,342
Acaba onlar bir yanlışlık yapmış olmasın ?parçaları ben aldım vatan computer da hepsi toplandı kendim tek bir kablo dahi takmadım
Acaba onlar bir yanlışlık yapmış olmasın ?parçaları ben aldım vatan computer da hepsi toplandı kendim tek bir kablo dahi takmadım
Senin Psu 2020’de patlamasıyla ünlenmiş bir Psu ama sendeki 2024 üretimi olduğu için sıkıntılı seriden değil aksine çok da iyi güncellenmiş hali. O ihtimali elemek için sordum.SN: SN24063G008309
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam her türlü testi yaptım. onla alakalıysada nasıl anlayabilirim
son sürüme yakındır bıos en günceli değil yapmama sebebim ise daha önce yaptım bir yararını görmedimSenin Psu 2020’de patlamasıyla ünlenmiş bir Psu ama sendeki 2024 üretimi olduğu için sıkıntılı seriden değil aksine çok da iyi güncellenmiş hali. O ihtimali elemek için sordum.
Anakart, işlemci ve ekran kartının güç girişleri sıkı sıkıya takılı mı?
Bios son sürüme güncellendi mi?
Windows kurulumu sonrası driverlar nasıl kuruldu? Manuel mi yoksa programla mı?
%90 suçlu Driver çakışmasıson sürüme yakındır bıos en günceli değil yapmama sebebim ise daha önce yaptım bir yararını görmedim
kurulum sonrası da tek tek kurdumu söyleyemem uygulamayı açtım ne yüklenecekse yükledi güncelledi
evet hocam bende çöyle düşünüyorum%90 suçlu Driver çakışması
ama ne int nede gpt de bunun çözümü yazmıyor%90 suçlu Driver çakışması
haklısınız hocam ama 2020 de patlayan modelleri geri çağırıldı ve seri numarası o modeller arasındada değil zaten makyajlanmış olanı bendekiKullandığın psu patlayan model değil mi? Bildiğin literal patlıyordu o model yanlışım yoksa
Tek yolu format atıp temiz kurulum yapmak.evet hocam bende çöyle düşünüyorum
ama ne int nede gpt de bunun çözümü yazmıyor
peki ana kartın driverları indirmesine indiriyim de pcyi sıfırladığımda anakartın driverları silineceğini sanmıyorumTek yolu format atıp temiz kurulum yapmak.
Driverları anakartının websitesinden indir. Ekran kartı driverını da indir önceden aynı şekilde. Hepsini flasha at.
Sonra PC format at, kurulumdan sonra internet bağlama, internet yokken driverları kur. Her kurulumdan sonra PC yeniden başlat.
En son ekran kartı Driver yükle.
Tüm driverlar kurulduktan sonra internet bağlayıp Windows update yap
Format atarsan driverlar silinir. Amacın temiz kurulum olduğu ve 2 seneden sonra artık problem yaşamamak istediğini düşünürsen flashla format atman daha iyi olurpeki ana kartın driverları indirmesine indiriyim de pcyi sıfırladığımda anakartın driverları silineceğini sanmıyorum
daha dorusu bu konu hakkında pek bilgim yok birde flaşla formatla normal windows üzerinden format fark ediyormu
Format atarsan driverlar silinir. Amacın temiz kurulum olduğu ve 2 seneden sonra artık problem yaşamamak istediğini düşünürsen flashla format atman daha iyi olur
hocam şöyle bir durum oldu pcyi ben tek tek toplayamadım ailevi sebeblerden başkası topladı ve en sonda dediki bunları toplamamız için vatanda bir parçada ordan almamız lazım vatandanda kule tipi soğutucu alarak toplama işini bedavaya getirmiş olduk vatandan arkadaşı sayesinde. 2 yıl nerdeydin dersende çok oyun oynayamazdım ben 1 yıl boyu sınav dönemimdi üni filan derken hiç oturmadım gibi bişe bu senede öyle oldu pc evde olduğundan pcye bakma bile bakamaıyodum ancak tatillerde ondada ekipçe valo cs oynadığımız için oyundan atmıyodu ben ne zaman hikaye oyunlarına başladım o zaman fark ettim 6 aydır filan diyim size bu sorunu çözmeye çalışıyourm önceden normal sanardım ayar kısardım çok bi sorun olmazdı (şimdide garantileri bitmeden sorunlu olan parçayı bulup garantiye yollamak istiyorum hepsinin garantisi duruyor bu yıl sonuna kadar)Peki meraktan soruyorum madem sorun yaşıyorsunuz neden 2 yıl buna katlandınız neden teknik servise yollamadınız ? Vatandan almışsınız anladığım kadarıyla verseydiniz tamir etseler veya değiştirselerdi sorun yok vs. Diyorlar ise o zamanda 6 ay içinde kusurlu ürün iade hakkını kullanıp veya 14 gün içindeki cayma hakkınızı kullanıp iade etseydiniz ?
Hocam gpu tabanlı bir oyunda neden işlemciniz bu kadar sıcak ? ve işlemciniz 65W işlemci yani bu sıcaklık böyle bir durumda yüksek bir değerde acaba stok fan mı kullanıyorusunuz ?