Öneri 4000tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

Kullanmadan bilemiceğin ürünler hakkında kullananlardan fikir almak için var bu forumlar. :D
dogru ama ezbere öneriyor cogu biri ne öneriyorsa o da onu öneriyor öyle dediklerinin ikisinide aldım leş çıktı iade ettim

dogru ama ezbere öneriyor cogu biri ne öneriyorsa o da onu öneriyor öyle dediklerinin ikisinide aldım leş çıktı iade ettim
kendim kullanıyorum ne anlatıyorsun xdddd

kulaklığı umursamadan yazıyorum adam orada bak kaba ama sesi rakipsiz demiş burada onun kalitesiz olduğunu söylemeden neden şunu demedin dışarıda da kullanıcağım için görüntü önemli bunun görünümünü beğenmedim aslında bu kadar basit
MCHOSE'un çoğu markadan iyi kalitesi var bu fiyata. Adamda gayet seninle insanı konuşmuş sen kaliteli bir şey yokmu demişsin bilmeden etmeden.
Adam düzgün cevap vermiş sen artislenmissin. X9 Tasarım olarak zayıf ama ses kalitesi olarak güzeldir. Tasarım önemliyse ATK N9 Ultra.
teşekkürler arkadaşlar fakat anlamayacağını düşündüğüm için diyaloğa girmedim hiç :)

max4kya kablosuz olması gerekli hem hem telefon hem bilgisayarda kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık lazım
Eskiden olsa cloud 3 wireless derdim ancak fiyatı belli :D mchose x9 öneririm , zaten fiyatı dahilinde en iyi kulaklık gibi bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,228
Üyeler
201,444
Son üye
Batoul mattar
Geri