yaramasına sevindim hocam, güle güle kullan diyelimhocam çözüldü sorun. bios güncellemesi ve temiz bir format attım bios ayarlarınıda sıfırladım şuan sorun yok gayet güzel Allah razı olsun teşekkürler
1500 e ram bulabilirmiyim cidden . sahibinden piyasasında şuan 3k ve üzerine satılıyor cidden bulabilirmiyim facebook daRust zaten optimizasyon sorunlu bir oyun özelliklede baya ram istiyor 32gb yapılmalı rust’u tamamen sorunsuz oyanmak için
Ayrıca ekran kartıda sıkıntı, bende RX 580 4gb ile oynuyordum ama 1280x960 yapıyordum çözünürlüğü ayrıca ayarlarıda aşırı kısıyordum yani rust diğer oyunlar gibi değil ayarlarını şyi anlamak lazım internetten bakabilirsiniz hangisi fps çok etkiliyor hangisi pek etkilemiyor vs. Diye
Ayrıca yani ram o kadar pahalı değil DDR4’te hatta sizinki 2666mhz gibi çok düşük hızda az piysayı biliyorsanız ve pazarlık yaparsanız çok uyguna alırsınız diyecektimde şimdi baktım 16gb ram 2666mhz ram 16gb 3200mhz ramden daha pahalı millet kafayı yemiş
Siz yinede bi facebook grup’larına bir bakın 1500 dan az fiyata bulursanız birazda pazarlık yapıp alın
Yani normalde bulabilmeniz gerekiyor hocam sonuçta ddr4 yani helede 2666mhz yani baya eski ddr4 çoğu 3200mhz veya 3600mhz normalde yani sizin ki normalinde altında kalıyor o yüzden saha ucuz olmalı doğal olarak ama işte bazı cahiller ram fiyatları uçtu haberini duyunca kafadan fiyat sallıyorlar bazılarıda belki bir enayi gelir alır diye o fiyata koyuyor1500 e ram bulabilirmiyim cidden . sahibinden piyasasında şuan 3k ve üzerine satılıyor cidden bulabilirmiyim facebook da