enes taha44
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Crystal disk mark sonuclarını isteyarın almaya gideceğim fiyatı iyi givi geldi ömrünün %6 gibi bri miktarı kullanılmış performans kaybı da yok
ikinci elde sıfır duruma yakın olmadığı müddetçe hiçbir 1tb m2 ssdye 6000 küsür tl vermemyarın almaya gideceğim fiyatı iyi givi geldi ömrünün %6 gibi bri miktarı kullanılmış performans kaybı da yok
0 ı 12.000 amaikinci elde sıfır duruma yakın olmadığı müddetçe hiçbir 1tb m2 ssdye 6000 küsür tl vermem
e sıfırının fiyatı mantık dışı yüksek olabilir mi sence0 ı 12.000 ama
hocam ben yeni diziyorum sistemi 8.000 tl bir bütçem var gözünü seveyim akıl ver banae sıfırının fiyatı mantık dışı yüksek olabilir mi sencehani 2tb babalar gibi ssd çekiyorsun o fiyata niye uçup buna bayılayım dimi
![]()
ikinci el uçmadan 1tb m2 bulabiliyrosan 3500-4000tl bandında bul pazarlık et araştır didikle vs vs vs. yada 2tb olanlara yönel 6-7 arası tekliflerle güzel sağlıklı olanından birine yapış. gidip yüksek model marka vs alayım kafasında hareket edip 1tb m2ye 6K verme.hocam ben yeni diziyorum sistemi 8.000 tl bir bütçem var gözünü seveyim akıl ver bana![]()
herhangi büyük boyutlu dosyadır falan işim yok zaten oyun oynayacağım alt tarafı doğru söylüyorsunüz 2tb kovalamam daha sağlıklı teşekkür ederim iyi forumlarikinci el uçmadan 1tb m2 bulabiliyrosan 3500-4000tl bandında bul pazarlık et araştır didikle vs vs vs. yada 2tb olanlara yönel 6-7 arası tekliflerle güzel sağlıklı olanından birine yapış. gidip yüksek model marka vs alayım kafasında hareket edip 1tb m2ye 6K verme.