RTX 3060 Ti Ne Kadar Eder?

Bilgisayarcıların hiçbirine güvenilmez. Ben 2. el kasa aldım, aldığım kişi de bilgisayarcıya toplatmış. Anakarta anakart vidası yerine akıllı vida atmış ucu sivri olanlardan. O yüzden takas mantıklı olabilir ama adam içine bakım ayağına dandik macun kullanmıştır. Vidası eksiktir. Gibi gibi unsurlar. Ben hiç o topa girmezdim.

Mining karta bulaşmayın. siz satın 2. el 10k ya üstüne ekleyin düzgün kart alın. 3-4 ay demek 120 gün kart full ayarda aralıksız 24 saat çalıştı demek
10k ekleyip ne alabilirim ki 2k oyun için?

Bilgisayarcıların hiçbirine güvenilmez. Ben 2. el kasa aldım, aldığım kişi de bilgisayarcıya toplatmış. Anakarta anakart vidası yerine akıllı vida atmış ucu sivri olanlardan. O yüzden takas mantıklı olabilir ama adam içine bakım ayağına dandik macun kullanmıştır. Vidası eksiktir. Gibi gibi unsurlar. Ben hiç o topa girmezdim.
Aynen bende birkez bilgisayarcıda toplanmış bilgisayar aldım anakartın üst 2 vidayı atmış kalanlar boş ssd nin üst 2 vidasını atmış sallanıyor ALLAHA emanet sistem topluyorlar.

Aynen bende birkez bilgisayarcıda toplanmış bilgisayar aldım anakartın üst 2 vidayı atmış kalanlar boş ssd nin üst 2 vidasını atmış sallanıyor ALLAHA emanet sistem topluyorlar.
Kesinlikle bende ram ı yuvasına otutturmuş ama kitlememiş ekran kartı da keza aynı şekilde pcle kabloları tam oturmamış gibi gibi....

üsatdım marifet gibi bir de geçen 5060 lı kasa toplamış bundan 2 3 ay önce. 7500f li sistem 50k demedim bir şey alan razı veren razı .d
Deyince zaten suçlu oluyorsun kral bilgisayarcıdan bilgisayar alınmaz pahalıya gelir diyoruz vatan haini oluyoruz valla bak.

Yani ekran kartı alınır sadece fiyatı mı yüksek kalıyor biraz aciliyetim var tabi.
Üstadım bence acileti ön plana alıp sonrasında pişman olacağın kararlar verme. Ben senin yerinde olsam beklerim. Satılığa koyarım satılana kadar da kullanırım ve araştırma yaparım illaki birisini bulursun.

Geri