35-40k 2.El Telefon Önerisi

vantro

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Yaklaşık olarak 30-35k kadar bütçem var ancak 5 daha koy şunu al rahat edersin gibi öneriniz varsa 40a çıkarabilirim bütçemi. Çok fotoğraf, video çeken birisiyim. Videoda 60fps desteklemesi önemli. Oyun oynayan birisi değilim daha çok sosyal medyada video izliyorum. Bataryası sağlam ve uzun ömürlü bi telefon tercihimdir. 2. el temiz bi ürün almayı düşünüyorum bu bütçelerde sıfır cihaz almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Android ya da iOS farketmez ancak Android tercihimdir.

Son düzenleme:
Kamera çok mühimse bence iPhone 15'in bu konuda rakibi yok 35 - 40 ikinci el piyasasında. Çinli modeller kağıt üstünde çok güçlü duruyor ama cilt tonu iğrenç çıkıyor, herkes gulyabaniye benziyor. Anca dağ, taş, böcek çekeceksen iyiler.
S25 'de bir seçenek ama S23,S24'te de aynı kamera donanımı var bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. Şu sıra ben de iPhone 15'i sattığım için android tarafında telefon bakıyorum ama kameraları hep falso geliyor biraz. S23-S24 veya iPhone 15 alacağım gibi.
S25 'in ikinci el piyasası 34-36 arası şu an, bence verilmez. Ne zaman 30'a falan düşer, o zaman mantıklı olur.

Yaklaşık olarak 30-35k kadar bütçem var ancak 5 daha koy şunu al rahat edersin gibi öneriniz varsa 40a çıkarabilirim bütçemi. Çok fotoğraf, video çeken birisiyim. Videoda 60fps desteklemesi önemli. Oyun oynayan birisi değilim daha çok sosyal medyada video izliyorum. Bataryası sağlam ve uzun ömürlü bi telefon tercihimdir. 2. el temiz bi ürün almayı düşünüyorum bu bütçelerde sıfır cihaz almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Android ya da iOS farketmez ancak Android tercihimdir.
Yani 0 s25fe geliyor bu bütçelerde aslında. 2. eller ne kadar sağlıklı olur bilemedim. Sosyal medyaya video atıcaksanız evet iphone bir tık daha iyi o konuda ama genel olarak her şeyi baz alırsanız s25fe iphone 15 ten iyidir. 48k çıkma imkanınız olursa x200fe kesinlikle öneririm ama bütçeyi aşıyor.

Geri