snop02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 766
Ben f/p olarak; psu yu buradaki 750w fiyatına almışyım Bg den fiyat vs bakmam bu konuda.Anladım hocam da kriterler belli. Tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani GPU upgrade ederken tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani. Ses, sağlamlık, kalite, garanti bunlar da önceliğim ama en büyük önceliğim GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani GPU upgrade ederken tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani. Ses, sağlamlık, kalite, garanti bunlar da önceliğim ama en büyük önceliğim GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim.
Psu ve kasa demirbastır.
Sistem degiştirsrnde bunlar demirbastır.
Psu ya sistemin kalbi kasaya da akciğeri olarak bakarım.
Platin ve titanlar her zaman daha iyidir.
Ben aldığımda ekarım evga 980 sli idi, şimdi zotac 5070 solid.
1stler Seasonic ten bile pahalı ya(bunu çözemedim)
İncelemedim ama bu ust seviyeler uzmez, incele f/p olarak uygun olan işini rahat gorur.