❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 1000W 80+ PLATINUM ATX3.1/PCle 5.1 GÜÇ KAYNAĞI 8.499TL

Anladım hocam da kriterler belli. Tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani GPU upgrade ederken tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani. Ses, sağlamlık, kalite, garanti bunlar da önceliğim ama en büyük önceliğim GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim.

Yani GPU upgrade ederken tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani. Ses, sağlamlık, kalite, garanti bunlar da önceliğim ama en büyük önceliğim GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim.
Ben f/p olarak; psu yu buradaki 750w fiyatına almışyım Bg den fiyat vs bakmam bu konuda.
Psu ve kasa demirbastır.
Sistem degiştirsrnde bunlar demirbastır.
Psu ya sistemin kalbi kasaya da akciğeri olarak bakarım.
Platin ve titanlar her zaman daha iyidir.
Ben aldığımda ekarım evga 980 sli idi, şimdi zotac 5070 solid.
1stler Seasonic ten bile pahalı ya(bunu çözemedim)😁
İncelemedim ama bu ust seviyeler uzmez, incele f/p olarak uygun olan işini rahat gorur.

A- tier kaliteli bir psu, 10 yıl garantisi de var bu fiyata değerlendirebilir diye düşünüyorum.
Kaynak:

bu varken alınmaz

2 sene garantisi var hocam. 1st player ise 10 yıl garantili. Türkiye dışındaki garantiyi önemsemiyorum çünkü 2 sene sonra bitince yurtdışına göndereceksin, gelecek 2 ay git gel en az. O sürede bilgisayarı yatırmak istemiyorum yoksa SAMA en sessizi içlerinde ama 1200W mı 1300 mü alayım kararsız kaldım yani 1st Player’ı.

2 sene garantisi var hocam. 1st player ise 10 yıl garantili. Türkiye dışındaki garantiyi önemsemiyorum çünkü 2 sene sonra bitince yurtdışına göndereceksin, gelecek 2 ay git gel en az. O sürede bilgisayarı yatırmak istemiyorum yoksa SAMA en sessizi içlerinde ama 1200W mı 1300 mü alayım kararsız kaldım yani 1st Player’ı.
Elektronic şans işi birazda ama;
Ben corsair 1200 ü indirimde Bg den, Tr nin 750/850w fiyatılarına aldım.
Herhangi bir sorun yasamadım..
115eu

P/p bunlardan birinden de akabilirim
Platin 1000w 145eu civar ana siyah yok😁

Son düzenleme:
115eu

Tabii, şans işi. Ben mesela 10 sene önce bir PSU almıştım, ısrarla o modeli önermişlerdi. Vatan’dan toplamıştım o zaman PC’yi. Montajı yapıldı PC’nin, yüke binince mesela oyun açıyorum ultraya falan alınca 1-2 dk sonra kapanıyordu mesela lowda falan da kapanıyordu ama 10 dk sonra kapanıyordu mesela. Adamlar PSU’yu aldılar, incelediler. Sonra dediler ki fabrika çıkışı sorunlu bir ürünmüş. Başka bir PSU verelim, gelin dediler. Gittik FSP verdiler 10 senedir maşallahı var. Dediğim gibi biraz da şans işi ama garantinin uzun olması da iyi. 1200 ile 1300W arasında 4255 TL fark var. 1200W daha sessiz 25-30 db ve 80+ Gold. 1300W ise 30-35 db ve 80+ Platinum aynı zamanda 4255 TL daha pahalı. Arada kaldım açıkçası 1300W daha sessiz olsaydı kesinlikle onu alayım derdim de böyle olunca karar vermekte zorlanıyorum. O 100W benim işime yarar mı ilerde diye düşünüyorum. 6080 yada 6080 Super’e geçmeyi düşünüyorum ilerde birde PSU düşünmeyim yani. Evin kendi sesini de ölçtüm mesela asfalt kenarında oturuyoruz, telefona dB ölçen bir uygulama indirdim. Mutfakta buzdolabının önüne bangoya koydum telefonu. 46 dB civarı ölçtü pencereler açık ve arabalar sıkça geçiyor. Birde bilgisayarda otururken bilgisayar sandalyemin orada direk kulak hizama tuttum 45-46 dB ölçtü 10 senelik PC’min sesini. Kasanın arkasına yanaştırınca da 50-55-56 dB gibi ölçmüştü tam hatırlamıyorum. Demek istediğim ev çok sessiz değil zaten ama o aradaki 100W ve 80+ platinum için 4255 TL verilir mi orada kararsız kaldım. Bu arada fiyatları da şu şekilde.

1ST Player NGDP serisi fiyatları
1200W
Peşin fiyatına 6 taksit aylık 1472 TL
vade farksız toplam 8832 TL’ye geliyor.
Vade farklı 9 taksit aylık 1305.5 TL
Vade farklı toplam 11.750 TL’ye geliyor.

1300W
Peşin fiyatına 9 Taksit 1454 TL 13.090 TL’ye geliyor.

Özellikleri burada.

115eu

Bu arada 9 taksit vade farkı vermeyi de boşverelim hocam. Ya peşin fiyatına 6 taksit 1200W, ya peşin fiyatına 9 taksit 1300W.

Tabii, şans işi. Ben mesela 10 sene önce bir PSU almıştım, ısrarla o modeli önermişlerdi. Vatan’dan toplamıştım o zaman PC’yi. Montajı yapıldı PC’nin, yüke binince mesela oyun açıyorum ultraya falan alınca 1-2 dk sonra kapanıyordu mesela lowda falan da kapanıyordu ama 10 dk sonra kapanıyordu mesela. Adamlar PSU’yu aldılar, incelediler. Sonra dediler ki fabrika çıkışı sorunlu bir ürünmüş. Başka bir PSU verelim, gelin dediler. Gittik FSP verdiler 10 senedir maşallahı var. Dediğim gibi biraz da şans işi ama garantinin uzun olması da iyi. 1200 ile 1300W arasında 4255 TL fark var. 1200W daha sessiz 25-30 db ve 80+ Gold. 1300W ise 30-35 db ve 80+ Platinum aynı zamanda 4255 TL daha pahalı. Arada kaldım açıkçası 1300W daha sessiz olsaydı kesinlikle onu alayım derdim de böyle olunca karar vermekte zorlanıyorum. O 100W benim işime yarar mı ilerde diye düşünüyorum. 6080 yada 6080 Super’e geçmeyi düşünüyorum ilerde birde PSU düşünmeyim yani. Evin kendi sesini de ölçtüm mesela asfalt kenarında oturuyoruz, telefona dB ölçen bir uygulama indirdim. Mutfakta buzdolabının önüne bangoya koydum telefonu. 46 dB civarı ölçtü pencereler açık ve arabalar sıkça geçiyor. Birde bilgisayarda otururken bilgisayar sandalyemin orada direk kulak hizama tuttum 45-46 dB ölçtü 10 senelik PC’min sesini. Kasanın arkasına yanaştırınca da 50-55-56 dB gibi ölçmüştü tam hatırlamıyorum. Demek istediğim ev çok sessiz değil zaten ama o aradaki 100W ve 80+ platinum için 4255 TL verilir mi orada kararsız kaldım. Bu arada fiyatları da şu şekilde.

1ST Player NGDP serisi fiyatları
1200W
Peşin fiyatına 6 taksit aylık 1472 TL
vade farksız toplam 8832 TL’ye geliyor.
Vade farklı 9 taksit aylık 1305.5 TL
Vade farklı toplam 11.750 TL’ye geliyor.

1300W
Peşin fiyatına 9 Taksit 1454 TL 13.090 TL’ye geliyor.

Özellikleri burada.

Butcene gore haraket edebilirsin hocam .
Bunlar iyi psu lar ama arada 4k fark olması dusundurur insanı.
Ama 1200 vs uzun vadede malzeme yorgunlugundan verimlilik biraz dussede zaten çok çok yeterli.
Gunumuzde 650w ort olarak yetiyor zaten.
6080/90 taksanda 1200 le uzun yıllar gidersin.
Bende yeni aldıgım sistem de fazeon 650 var.
2. Sisteme Bg den alayım diyorum.
Muhtemel Seasonic alırım gibi…
Hangisini alırsan gule gule kullan.

Butcene gore haraket edebilirsin hocam .
Bunlar iyi psu lar ama arada 4k fark olması dusundurur insanı.
Ama 1200 vs uzun vadede malzeme yorgunlugundan verimlilik biraz dussede zaten çok çok yeterli.
Gunumuzde 650w ort olarak yetiyor zaten.
6080/90 taksanda 1200 le uzun yıllar gidersin.
Bende yeni aldıgım sistem de fazeon 650 var.
2. Sisteme Bg den alayım diyorum.
Muhtemel Seasonic alırım gibi…
Hangisini alırsan gule gule kullan.
1300W'a daha yatkınım hocam. Kafam rahat olur 100W fark az eyvallah da ama yani baya baya kafamı rahat ettirir diye düşünüyorum.

Anladım hocam da kriterler belli. Tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu? Dediğim gibi ilerde GPU upgrade yaparken soketten, kablodan dolayı PSU upgrade yapmayım. Yani çift GPU kullanmam öyle bir düşüncem yok da sadece GPU upgrade ederken PSU upgrade etmeyim yani.

850W fazlasıyla yetecek zaten sana watt olayını takma ve upgrade'i takma kafana. NDGP alırdım.

1300W'a daha yatkınım hocam. Kafam rahat olur 100W fark az eyvallah da ama yani baya baya kafamı rahat ettirir diye düşünüyorum.
Hangisi içine siniyorsa, onu alabilirsin.
Gulu gule kullanmak dilegiyle.🙏
Bende Bg geldim, yarın muhtemelen sea yı sipariş geçerim gibi..
Aklıma yatan o👍

850W fazlasıyla yetecek zaten sana watt olayını takma ve upgrade'i takma kafana. NDGP alırdım.
Aynen yeterlidir, bende 5070 e 2014 aldıgım 1200 bagladım.
980 e de sea alırım gibi..
Fazeon guven vermiyor.
Ben;
Psu yu sistem kalbi,
Kasa yı akcigeri mantıgıyla bakarım.
Bunlarda butce kısmam.
Binlerce tl verdiğimiz sistemi iyi psu ve kasa ya kullanırım.
12 yıl olmuş;
Eski psu yu satalı🤔

Son düzenleme:
Hangisi içine siniyorsa, onu alabilirsin.
Gulu gule kullanmak dilegiyle.🙏
Bende Bg geldim, yarın muhtemelen sea yı sipariş geçerim gibi..
Aklıma yatan o👍

Aynen yeterlidir, bende 5070 e 2014 aldıgım 1200 bagladım.
980 e de sea alırım gibi..
Fazeon guven vermiyor.
Ben;
Psu yu sistem kalbi,
Kasa yı akcigeri mantıgıyla bakarım.
Bunlarda butce kısmam.
Binlerce tl verdiğimiz sistemi iyi psu ve kasa ya kullanırım.
1300W NGDP daha kafama yattı.

1300W NGDP daha çok kafama yattı hocam.

Geri