Tt de 1000 hız alabiliyorum ama netspeed ten adres sorgulaması yaptığımda 100 hız alabilirsin diyorTürk Telekom ise Netspeed öneririm. DNS ile çoğu yasaklı siteye girersiniz, yerelde Netflix, RIOT oyunları ve Google sunucularıyla ortak iş yapıyor. Bu sunuculara daha hızlı ve istikrarlı erişim sağlarsınız. Kendi modenizini kullanmaya izin verdiğinden de Keenetic iyi bir modemini alırsanız bayağı istikrarlı bir deneyim yaşarsınız.
Turknet gigafiberde var adreste şuan TT deyim Turknete geçecektik son olaylardan sonra vazgeçtikTürk Telekom ise Netspeed öneririm. DNS ile çoğu yasaklı siteye girersiniz, yerelde Netflix, RIOT oyunları ve Google sunucularıyla ortak iş yapıyor. Bu sunuculara daha hızlı ve istikrarlı erişim sağlarsınız. Kendi modenizini kullanmaya izin verdiğinden de Keenetic iyi bir modemini alırsanız bayağı istikrarlı bir deneyim yaşarsınız.
Turknetle ilgili ne gelişme var hocam bende geçicektim bu hafta?Tt de 1000 hız alabiliyorum ama netspeed ten adres sorgulaması yaptığımda 100 hız alabilirsin diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Turknet gigafiberde var adreste şuan TT deyim Turknete geçecektik son olaylardan sonra vazgeçtik
Hocamda forumda 3-5 konu var adamların interneri neredeyse 1 aydır yok müsteri hizmetleri cevap vermiyor bir adam ceo ya yazdı o kadar bir kötü durumda yaniTurknetle ilgili ne gelişme var hocam bende geçicektim bu hafta?
Forumlarda fazlasıyla kişi arıza yaşadıklarını ve uzun zamandır da çözüm bulamadıklarını söylüyorlarTurknetle ilgili ne gelişme var hocam bende geçicektim bu hafta?
Bizim burada hicbiri çekmiyor en ucuzu neyse onu al hepsi aynı bokun lacivertiBalıkesirde bulunduğum konumda 100/10 mbit fiber altyapı desteği mevcut. 2026 Ağustos itibariyle 1 yıllık taahüt veya taahütsüz hagi operatörler var f/p ?
Selamlar, Turknet Gigafiber kullanıyorum, size de önerebilirim. Gigafiber altyapınız varsa en mantıklısıTt de 1000 hız alabiliyorum ama netspeed ten adres sorgulaması yaptığımda 100 hız alabilirsin diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Turknet gigafiberde var adreste şuan TT deyim Turknete geçecektik son olaylardan sonra vazgeçtik
Haksız değilsin çevreme bir sorucam komuslaraSelamlar, Turknet Gigafiber kullanıyorum, size de önerebilirim. Gigafiber altyapınız varsa en mantıklısı