Ryzen 7 5700x Apu Olurmu

hulxmel

80+
Reaksiyon skoru
75
Şuanda kasamda ekran kartı yok bilgisayar çalışmayınca canım sıkılıyor bu sistem apu olmazmı

Am4 soket işlemcilerde İşlemcinin ismi G İle bitmiyorsa maalesef harici ekran kartı olmadan görüntü vermiyor. Oyun oynamak gibi bir niyetiniz yoksa ikinci elden sadece görüntü verecek şekilde bir ekran kartı alabilirsiniz. gt 730 r7 240 gibi kartlar piyasada ikinci el de bolca mevcut.

Harici bir ekran kartı olmadan o işlemciyle görüntü alamazsın.

iGPU bile yok APU nasıl olacak? iGPU olmadan APU olmaz

Am4 soket işlemcilerde İşlemcinin ismi G İle bitmiyorsa maalesef harici ekran kartı olmadan görüntü vermiyor. Oyun oynamak gibi bir niyetiniz yoksa ikinci elden sadece görüntü verecek şekilde bir ekran kartı alabilirsiniz. gt 730 r7 240 gibi kartlar piyasada ikinci el de bolca mevcut.

Harici bir ekran kartı olmadan o işlemciyle görüntü alamazsın.
Bu var olurmu benim kasa ddr4

Ekler

• 1000016582.webp
    1000016582.webp
    842.9 KB · Hit: 20
Çok yüksek FPS beklemeyin ama oynarsınız. YouTube'dan GT630 test olarak aratıp inceleyin. Ne kadar işlemciye de yüklense belli seviyede ekran kartı da istiyor düşük de olsa tam kestiremiyorum performansını

Eski olmasıyla monitöre görüntü gelmemesi arasında bir bağlantı yok. Ya kabloyu taktığınız görüntü çıkış portu bozuk, ya kabloda sıkıntı var ya da ekran kartı bozuk. Diğer portları da deneyin.

Eski olmasıyla monitöre görüntü gelmemesi arasında bir bağlantı yok. Ya kabloyu taktığınız görüntü çıkış portu bozuk, ya kabloda sıkıntı var ya da ekran kartı bozuk. Diğer portları da deneyin.

HDMI kullan, normal de kullandığın monitörü kullanabilirsin. Kartta HDMI var gözüküyor
dostlar hallettim vga hdmi dönüştürücü vardı saece vga kullandım oldu saolun geceniz güzel olsun

Geri